Digitale Gemeente Houten

Tuinbraderie Winkelcentrum Het Rond

zondag 18 mei 2003 - Bron: Redactie SDGH

Op zondag 25 mei vindt de jaarlijkse Tuinbraderie plaats in en rond Winkelcentrum Het Rond te Houten. De winkeliersvereniging organiseert dit evenement, dat samenvalt met de koopzondag.

Bezoekers vinden op de Tuinbraderie weer 100 stands met het mooiste, nieuwste, beste en natuurlijk goedkoopste op tuingebied. Naast vele soorten bloemen, planten, tropische planten en struiken is er ook tuingereedschap, tuinbeelden, vijvervissen, tuinantiek, tuinmeubels en alles wat verder te maken heeft met de tuin en het voorjaar te vinden.

Nederlands bekendste standwerker Romke Rozema is uiteraard van de partij, en maakt er weer een groot spektakel van als hij vanuit zijn vrachtwagen de planten verkoopt. Ook de winkeliers zullen flink uitpakken met leuke aanbiedingen. Dit alles wordt omringd door de gezellige braderiesfeer met veel muziek van o.a. de Excelbloazers uit Cothen, kinderattracties, terrasjes en lekkere hapjes.

Aanvang van 11.00-17.00,

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).