Ingezonden persbericht


Zondag 25 mei, motortoerrit over 200 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw gezellige toertocht.

Zondag 25 mei aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen haar zevende Amstellandrit. De motortoertocht is deze keer ruim 200 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder of motorrijdster langs een aantal mooie gebieden rond Amsterdam.

Vanaf het startpunt gaat de route door de Houtrakpolder richting Kennemerland en de Zijpe en Hazepolder om door de Schermer en de Purmer via Waterland terug te keren in Amstelveen. Kortom een rit waar zowel de beginnende als de gevorderde motorrijd(st)er veel plezier aan zal beleven. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er worden gestart. Vanaf 9:30 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden.
Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft in 2003 opnieuw de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op een van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 19 mei 2003

Met sportieve groeten,
Milco Smit.
Bestuurslid P.R. van MTC Motovatie

MTC Motovatie
P/a Frans. Van Assisielaan 35

1185 CE Amstelveen
E-mail: pr@motovatie.nl