Politie Gelderland-Midden

Ede, snelkraak winkel
Publicatiedatum: 25-05-2003

Bij een winkel aan de Doornlaan is zaterdagmorgen rond 03.35 uur een snelkraak gepleegd door twee inzittenden van een rode Opel Kadett. Een getuige zag twee mannen vanuit de winkel lopen met 12-14 pakken waspoeder en enkele pakken met frisdrank. Ze reden weg in de Opel. Eerder die avond was een soortgelijke Opel Kadett door de politie bekeurd, waarbij het kenteken bekend is. Surveillerende politiemensen hebben diezelfde bekeurde auto na de snelkraak gezien op de parkeerplaats Rozenplein, die wegreed in de richting Rozenlaan. Politie stelt een nader onderzoek in.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Ede/ Lunteren, dronken automobilist
Publicatiedatum: 25-05-2003

Een 26 jr. inwoner van Ede heeft een proces-verbaal gekregen voor rijden onder invloed. Hij werd door de politie gecontroleerd op de Veenderweg in Ede zaterdagmorgen rond 01.00 uur. Hij kreeg verder een rijverbod opgelegd.

Op de Klomperweg in Lunteren is een 34 jr. inwoner van Veenendaal met zijn auto tegen een boomstronk in de rechterberm langs de weg gereden. Hij werd door de politie aangehouden voor rijden onder invloed. De beschadigde auto werd afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---