Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 25-05-2003 Persberichten district Maasland

WONINGBRAND - HEESCH

Als gevolg van mogelijk kortsluiting bij een droogtrommel is brand ontstaan op een zolder van een woning aan de Acacialaan te Heesch brandweer bluste de brand. Niemand raakte gewond.

RIJDEN ONDER INVLOED - OSS

Tegen een 33 jarige automobilist uit Den Bosch is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.10 uur op de Graafsebaan te Oss. Hij kreeg een boete van EUR 190.

RIJDEN ONDER INVLOED - OSS

Tegen een 36 jarige automobiliste uit IJsselstein is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 01.40 uur op de Graafsebaan te Oss.

RIJDEN ONDER INVLOED - GEFFEN

Tegen een 42 jarige automobilist uit Geffen is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.35 uur op de Pastoor van de Kampstraat te Geffen. Hij kreeg een boete van EUR 190.

VERDACHTE OPENBARE SCHENNIS AANGEHOUDEN - GEFFEN

Een 24 jarige jongen uit Vinkel is op 24 mei 2003 aangehouden ivm openbare schennis. De man zat in een taxibusje dat omstreeks 02.50 uur op de Runrotstraat te Geffen werd gecontroleerd. Toen het busje weer wegreed deed de man zijn broek omlaag en drukte zijn blote billen tegen het raam van het busje. Na verhoor is de man weer heengezonden.

RIJDEN ONDER INVLOED - MACHAREN

Tegen een 2 jarige bromfietser uit Megen is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.30 uur op de Dorpenweg te Macharen.

AANRIJDING LETSEL - GEFFEN

Bij een aanrijding op de Doelen te Geffen op 24 mei 2003 omstreeks 08.50 uur is een 17 jarige bromfietster uit Heesch gewond geraakt. Het slachtoffer botste tegen een stalen pijp die gedeeltelijk over de weg stak en kwam ten val.

AANTREFFEN GESTOLEN AUTO - NISTELRODE

Op de Kerkveld te Nistelrode is op 24 mei 2003 een witte Opel Kadett aangetroffen, die op 18 mei 2003 in Reek bleek te zijn ontvreemd.

DIEFSTAL CQ HELING - RAVENSTEIN

Zaterdagavond zijn op de Rijksweg A50 onder Ravenstein drie Helmonders van 34,31 en 28 jaar, aangehouden op verdenking van diefstal dan wel heling. Het drietal zat in een auto en omdat geen van drieën de autogordel droeg besloot de politie de auto te laten stoppen. De auto bleek vol te liggen met nieuwe strijkijzers, dozen sigaren. DVD`s, huidverzorgingsproducten scheermesjes, etc. Ook in de kofferruimte werden nog twee dozen aangetroffen met DVD`s en sigaren. De politie vermoedt dat het trio niet eerlijk aan deze goederen is gekomen. De verdachten zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

HARDLEERSE SNELHUIDSDUIVEL - NULAND

Tegen een 20-jarige Ossenaar wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij in de nacht van zaterdag op zondag met een snelheid van 135 kilometer per uur over de Rijksweg N50 onder Nuland reed. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Zijn rijbewijs is in het verleden als eens eerder ingevorderd geweest voor het plegen van een soortgelijke verkeersovertreding.

GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL - GEFFEN

Zondagmorgen omsteeks 02:15 uur vond er een verkeersongeval plaats op de kruising van de Papendijk met de Weerscheut, de Rijksweg en de N50 in Geffen. Een 34-jarige automobilist uit Oosterhout is met ernstig letsel overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg. Ook een 21-jarige automobilist uit Geffen raakte bij het ongeval gewond. Hij is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. De Oosterhouter reed over de N50 komende uit de richting van Den Bosch. Hij negeerde op de kruising het rode verkeerslicht en kwam in botsing met de Geffenaar die komende vanaf de Papendijk, door het groene verkeerslicht, de kruising op was gereden.

HORECASLUITING - OSS

Tegen de uitbater van een horecagelegenheid aan de Burgwal in Oss is in de nacht van zaterdag op zondag proces-verbaal opgemaakt. Zijn zaak was om 04.20 uur nog voor het publiek geopend.

RIJBEWIJS INGEVORDERD - HEESCH

Van een 25-jarige automobilist uit Vlijmen is in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs ingevorderd. De man reed over de A50 onder Heesch en bleek erg diep in het bekende glaasje te hebben gekeken.