Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 25-05-2003 Persberichten district De Leijgraaf

RIJDEN MET ONTZEGGING - VEGHEL

Van een 43 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 23 mei 2003 omstreeks 17.00 uur zijn auto inbeslaggenomen. De man reed op de Markt te Veghel, terwijl zijn rijbevoegdheid was ontzegd.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN - UDEN

Een 26 en 36 jarige vrouw uit Eindhoven zijn op 23 mei 2003 omstreeks 19.30 uur aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan de Marktstraat te Uden. De dames hadden in een geprepareerde tas kleding weggenomen uit de winkel. Toen ze betrapt werden en wegvluchtten zijn ze door personeelsleden achtervolgt. Kort hierna konden ze door de politie worden aangehouden. Een getuige had gezien dat ze de tas met kleding in de struiken hadden gegooid. De beide vrouwen zijn ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED - VEGHEL

Tegen een 56 jarige automobilist uit Veghel is op 23 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.00 uur op de Middengaal te Veghel. Hij kreeg een boete van EUR 190.

RIJDEN ONDER INVLOED - VEGHEL

Tegen een 43 jarige automobilist uit Veghel is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.00 uur op de Past. van Haarenstraat te Veghel. Het rijbewijs van de man bleek al eerder ongeldig verklaard.

RIJDEN ONDER INVLOED - VEGHEL

Tegen een 52 jarige automobilist uit Helmond is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.50 uur op de Past. van Haarenstraat te Veghel. Hij kreeg een boete van EUR 190.

RIJDEN ONDER INVLOED - VEGHEL

Tegen een 29 jarige automobilist uit Helmond is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.10 uur op de Past. van Haarenstraat te Veghel. Hij kreeg een boete van EUR 190.

OPENSTAANDE GELDBOETE - VEGHEL

Op 24 mei 2003 is een 56 jarige vrouw uit Asten aangehouden op de Nederboekt te Veghel ivm een nog openstaande boete van EUR 273. Na betaling is de vrouw weer in vrijheid gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED - UDEN

Tegen een 48-jarige automobilist uit Uden is in de nacht van zaterdag op zondag proces-verbaal opgemaakt ivm het rijden onder invloed van alcohol De man reed over de Industrielaan. Hij had zoveel gedronken dat zijn rijbewijs moest worden ingevorderd.

ILLEGALE CHINEES DRINKT OP STRAAT - UDEN

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Neringstraat Oost in Uden een 25-jarige man aangehouden. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en dronk op straat een blikje bier. Toen hem zijn bier was afgenomen pakte hij uit zijn binnenzak een nieuw blikje en begon weer te drinken. De man wilde of kon niets anders uitbrengen dan "bier". Toen hij er vervolgens hard lopend vandoor wilde gaan is hij aangehouden. Daarbij pleegde hij nog verzet. Zondagmorgen is de identeit van de man vastgesteld. Hij bleek van Chinese afkomst en illegaal in ons land te verblijven. Hij is inmiddels in vreemdelingenbewaring gesteld.