Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-05-2003 Persberichten district Aa & Dommel

OPNIEUW AANHOUDING INZAKE BRANDSTICHTING - BOXTEL

De politie heeft zaterdagmorgen een 31-jarige inwoner van Boxtel aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brandstichting in een flatwoning aan de Baanderherenweg in Boxtel gepleegd op 22 mei j.l. Eerder werden de bewoonster en een vriendin van de bewoonster aangehouden. Alle drie de verdachten zitten nog vast.

AANRIJDING LETSEL - VUGHT

Bij een aanrijding op de Bergenhuizensestraat te Vught op 23 mei 2003 omstreeks 20.25 uur is een 17 jarige fietser uit Vught levensgevaarlijk gewond geraakt. Het slachtoffer verleende geen voorrang aan de 46 jarige bestuurder van een bestelwagen uit Vught. Hierbij werd het slachtoffer geschept door de auto. De jongen is overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

RIJDEN ONDER INVLOED - VUGHT

Tegen een 41 jarige automobilist uit Den Bosch is op 24 mei 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.45 uur op de Taalstraat te Vught.

INBRAAK SCHOOL - SINT MICHIELSGESTEL

Bij een inbraak in een school aan de Beekvlietstraat te Sint Michielsgestel in de nacht van 23 op 24 mei 2003 zijn een 8 tal computers weggenomen. De daders forceerden een raam.

AUTODIEFSTAL - BOXTEL

Tussen vrijdagmiddag en zaterdagmiddag is vanaf Duinendaal in Boxtel een groene bedrijfsauto van het merk Chrysler Voyager voorzien van het kenteken VD-FV-73 gestolen.

VERDACHTE AANGEHOUDEN - DEN BOSCH

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Sint Janssingel in Den Bosch een 23 jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een portemonnee gepleegd op 21 maart tijdens de markt op het Petrus Dondersplein in Sint Michielsgesteld. Hij is overgedragen aan de politie aldaar. De man liep tegen de lamp omdat hij zonder verlichting in zijn auto reed. Bij controle van zijn naamsgegevens bleek hij voor het vernoemde feit gezocht te worden.

ALCOHOL IN HET VERKEER - HELVOIRT/VUGHT/SINT OEDENRODE

Zaterdagavond is proces verbaal opgemaakt tegen een 59-jarige motorrijder uit Oisterwijk. De man reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Molenstraat in Helvoirt.

Zaterdagavond bleek een 72-jarige automobilist net een glaasje te veel op te hebben. Hij reed over de Bosscheweg in zijn woonplaats Vught. Dat kwam hem op een geldboete te staan van 190 euro.

In de nacht zaterdag op zondag kreeg een 34-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel een boete van 190- euro opgelegd. Ook zij met een glaasje te veel op over de Bosscheweg in Vught.

Een 42-jarige automobilist uit Den Bosch kreeg een proces-verbaal omdat hij te veel aan bacchus had geofferd. Ook hij reed met zijn auto over de Bosscheweg in Vught.

Op de Veghelseweg in zijn woonplaats Sint Oedenrode is een 51-jarige automobilist aangehouden. De man bleek erg veel gedronken te hebben. Toen de politie zijn rijbewijs in wilde vorderen bleek hij geheel geen rijbewijs te bezitten. Er is proces-verbaal opgemaakt.