Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-05-2003
Persberichten district Sittard (HP 13.30 uur) Zondag 25 mei 2003

Geleen, heup gebroken bij verkeersongeval.

Een 59 jarige inwoonster van Geleen is zaterdagmiddag 24 mei 2003 aangereden bij een verkeersongeval op de Bloemenmarkt te Geleen. Vermoedelijk brak zij daarbij haar heup.
Een 46 jarige automobilist stond in zijn auto te wachten op het vrijkomen van een parkeerplaats op de Bloemenmarkt te Geleen. Nadat er een plaatsje vrijkwam liet hij zijn auto naar achteren lopen maar had niet in de gaten dat er juist iemand achter zijn auto langs liep. Deze vrouw werd aangereden en kwam daardoor ten val. Zij liep een vermoedelijk gebroken heup op en moest door een ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Sittard, woninginbraak.

Vermoedelijk zaterdagavond 24 mei heeft in een woning aan de Landweringstraat te Sittard een inbraak in een woning plaatsgevonden. De inbreker verschafte zich de toegang tot de woning na het inslaan van een ruit. De gehele woning werd doorzocht. Wat er ontvreemd werd staat nog niet juist vast. Van de inbraak is aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in.

Dezelfde dag werd ingebroken in een woning aan de Tudderenderweg te Sittard. Ook hier werd een ruitje ingetikt en werd daarna de toegang verkregen. De woning werd doorzocht waarbij een computer, een fototoestel en een videorecorder werden ontvreemd. De bewoner heeft van de inbraak aangifte gedaan. De politie stelt een verder onderzoek in.