Politie Zeeland



W-3528-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Op de Rammekenseg in Ritthem werd zondag tussen 13.15 en 15.15 uur een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met daarin persoonlijke papieren en sleutels weggenomen.

Z-3529-2003 MARIHUANA EN HONKBALKNUPPEL IN BESLAG GENOMEN
In de Guido Gezellestraat in Terneuzen werden bij controle in de personenauto van een 24-jarige Belgische automobilist 4,9 gram marihuana en een honkbalknuppel aangetroffen.
Ook bleek de man geen rijbewijs te hebben. Hij deed afstand van de marihuana, voor het in bezit hebben van een honkbalknuppel en voor het rijden zonder rijbewijs kreeg de man 2 bekeuringen.


W-3530-2003 VLISSINGSE GESLAGEN

In Westerzicht in Vlissingen werd zondag omstreeks 15.10 uur een 80-jarige vrouw door een buurtbewoonster enkele keren met een stok tegen haar benen geslagen.
De aanleiding is een reeds langer lopend burenconflict.


W-3531-2003 SPORTIEF???

Zaterdag tussen 11.45 en 12.15 uur werd in de Biggekerksestraat in Koudekerke een 50-jarige man uit Oost-Souburg enkele keren tegen zijn benen geschopt.
Hij had tijdens een sportevenement een beslissing genomen waarmee een van de spelers het niet eens was en deze gaf hem, na afloop, enkele schoppen tegen zijn benen. De man heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Z-3532-2003 VERNIELINGEN

In de omgeving van de Veerhoeklaan in Oostburg werden zondagnacht vernielingen aangericht.
Er drie fietsen en diverse autospiegels vernield, bloembakken omgegooid en planten uit een tuin gerukt. In de Schuttebochtlaan werden stenen op de rijbaan gelegd en er werden ook vernielingen gepleegd aan een telefooncel. In verband hiermee werden drie 17-jarige inwoners van Oostburg aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


O-3533-2003 AANHOUDING IN GOES

In een woning in de Spinne in Goes werd zondag om 04.10 uur een 34-jarige inwoner uit die plaats aangehouden.
Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een aanrijding op de Westerstraat in zijn woonplaats om ongeveer 02.15 uur, waarna hij is doorgereden. Op het bureau weigerde de man een bloedproef. Bij de aanrijding werd een 21-jarige fietser uit Goes zeer ernstig gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en vraagt eventuele getuigen van dit ongeval zich te melden.