Gemeente Amersfoort

Centrum voor Natuur en Milieu Educatie, Landgoed Schothorst presenteert jaarverslag 2002

datum: 23 mei 2003

Vanaf 26 mei 2003 is het jaarverslag van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie, Landgoed Schothorst op het internet (cnme.amersfoort.nl) beschikbaar. Uit oogpunt van kostenbesparing is er dit jaar voor gekozen het jaarverslag alleen digitaal beschikbaar te stellen. Diegenen die niet over internet beschikken, krijgen op verzoek het jaarverslag in sobere uitvoering op papier toegestuurd. Zij kunnen daarvoor met het CNME bellen 033-4695200.

2002: een gedenkwaardig jaar
Voor het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie was 2002 in vele opzichten een gedenkwaardig jaar. Het Middeleeuws Erf kon na een intensieve bouwperiode worden geopend, educatiemiddelen werden vernieuwd en uitgebreid en ook dit jaar vonden vele bezoekers hun weg naar activiteiten zoals de Vikingweekenden, de jaarlijks terugkerende Natuur- en Milieumarkt, de tentoonstellingen en andere activiteiten.

Hard werken
Van oudsher heerst op Landgoed Schothorst een hoog ambitieniveau onder de medewerkers. De medewerkers worden daarin bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Gezamenlijk maken zij het mogelijk landgoed te beheren en een educatief en recreatief programma te bieden.