Gemeente Lisse

21-05-2003 Inspraak Lisse Vitaal en Marktverkenning en Actieplan Toerisme

Met ingang van 26 mei a.s. liggen het Economisch beleidsplan "Lisse Vitaal" en het Actieplan Toerisme Lisse gedurende vier weken ter inzage. U kunt de beide plannen inzien bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Gedurende de genoemde termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om schriftelijk en mondeling te reageren op de genoemde beleidsplannen. Uw eventuele schriftelijke reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders.

Inspraakavond
Op 11 juni a.s. zal er om 20.00 uur in de raadzaal een inspraakavond worden gehouden. Op die avond wordt u in de gelegenheid gesteld om mondeling te reageren op beide plannen.

Toelichting
Het economisch beleidsplan "Lisse Vitaal" is een actualisatie van het economisch beleidsplan "Lisse Centraal" dat in 1997 werd vastgesteld. Het plan richt zich, kort gezegd, op het maximaal benutten van de concurrentiekracht en concurrentiemogelijkheden van de eigen productiestructuur en het productiemilieu. En dat binnen het huidige en toekomstige ruimtelijk economische speelveld.

Het Actieplan Toerisme Lisse is de rapportage van een gehouden onderzoek naar de mogelijkheden om de economische betekenis van toerisme in Lisse te vergroten.