Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 26 mei 2003

Informer Software sluit contract met Kenfil Distribution

DEN HAAG Informer Software BV in Den Haag, sinds 1993 ontwikkelaar van administratieve software, heeft een contract gesloten met Kenfil Distribution BV in Apeldoorn voor de distributie van haar software.

Door de distributie van onze softwarepakketten uit te besteden aan Kenfil, verwachten we een nog grotere afzet te kunnen genereren , zegt Remco Fruehauf van Informer. Kenfil is sinds 1990 distributeur van softwareproducten en licenties voor diverse reseller-partners. Het bedrijf zorgt tevens voor de promotie, ontwikkeling van de markt en de begeleiding van klanten via een uitgebreid dealernetwerk. Onze software sluit naadloos aan bij Kenfils productenportfolio.

De strategie van Kenfil is erop gericht een brede positie in de markt in te nemen. Door de inzet van gespecialiseerd personeel op het gebied van productkennis en licenties heeft Kenfil Distribution een toegevoegde waarde voor haar resellers. Kenfil legt de nadruk op serviceverlening, snelle levering en een aantal dedicated productlijnen om haar wederverkopers van de beste oplossingen te voorzien.

Informer Software BV heeft ruim tien jaar ervaring in het ontwikkelen van administratieve software en is sinds 2001 marktleider in de Macintosh-markt met zijn boekhoudpakketten in de Compact-lijn. Ook de afzet in de Windows-markt groeit sterk. Naast branchespecifieke pakketten ontwikkelt Informer betaalbare administratieve software die bruikbaar is voor een brede groep gebruikers, variërend van dienstverlenende bedrijven tot handelsondernemingen.

Noot voor de redactie (