Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 21 mei 2003

BAS Computers Benelux officieel distributeur van Corsair

Distributeur BAS Computers is met ingang van 21 mei 2003 benoemd tot officieel distributeur van Corsair geheugenmodules voor de gehele Benelux.

Met Corsair haalt BAS een merk van wereld kwaliteit in huis. Corsair heeft de reputatie altijd als eerste op de markt te verschijnen met "leading-edge products" die de nieuwste technologieën ondersteunen. Corsair geheugenmodules zijn speciaal ontworpen voor solide prestaties bij de meest veeleisende applicaties. De modules worden geleverd in een retail verpakking zorgt voor extra bescherming bij transport en een mooie presentatie in de winkel. Deze hoge kwaliteitsstandaard resulteert in een robuust product met extreem weinig uitval, compatibiliteitsproblemen of klachten.

Commercieel directeur Bart Scheltema de Heere: "Met zo'n degelijk merk ronden we ons assortiment op het gebied van geheugenmodules naar boven af."

Einde Persbericht

Over Corsair:

Corsair is sinds 1994 marktleider in het ontwerpen en produceren van hoge snelheids geheugenmodules. Corsair heeft de reputatie om altijd als eerste op de markt te verschijnen met "leading-edge products" die de nieuwste technologieën ondersteunen. Corsair geheugenmodules zijn speciaal ontworpen voor solide prestaties bij de meest veeleisende applicaties. Corsair heeft jaren ervaring met het produceren van kwaliteits producten, met de zelf ontwikkelde 'knowledge base'en track record zijn ze zonder twijfel de beste uit de branche. Deze hoge kwaliteits standaards resulteren in een robuust product met extreem weinig uitval, compatibiliteitsproblemen of klachten.

Over BAS Computers:

BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen acht jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele internationale organisatie met meer dan 100 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle RMA afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Meer informatie over dit persbericht:

BAS Computers

Bart van Saarloos

T: +31 (0) 23 556 09 04

M: +31 (0) 65 398 68 54

E: b.saarloos@bascomputers.nl

www.bascomputers.nl

Met vriendelijke groet,

BAS Computers

Bart van Saarloos
Marketing Coördinator
T: +31(0)23 - 55 60 904
F: +31(0)23 - 55 60 905
b.saarloos@bascomputers.nl