Ingezonden persbericht


ViewSonic stelt Advance Technology aan als distributeur in Nederland

ViewSonic, Amerikaans koploper inzake Visual Technology, maakte bekend dat het een nieuwe distributeur heeft in Nederland. Vanaf mei 2003 zal Advance Technology, gevestigd in Heemstede, alle mobiele en draadloze producten van ViewSonic verkopen, inclusief de tablet pc's, smart displays en pda's.

Jean-Michel Missioux, recent benoemd tot Regional Manager voor Frankrijk en de Benelux, verklaard: "Dit nieuwe partnership voegt extra waarde toe aan het huidige distributienetwerk in Nederland. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de marktkennis en de knowhow van Advance Technology op het gebied van mobiele en draadloze producten ViewSonic zullen helpen positioneren als toonaangevend speler in dit marktsegment."

Bob Witjas, Managing Director bij Advanced Technology, voegt eraan toe: "ViewSonic, dat reeds meer dan 17 jaar specialist is in draagbare pc's en draadloze netwerken, biedt ons meer kracht om tot de markt door te dringen met innoverende én sterke producten van hoge kwaliteit. Wij beschouwen dit als een enorme kans om ons marktbereik uit te breiden in samenwerking met zo'n belangrijke en betrouwbare partner."

Advanced Technology zal de verkoop van de volgende mobiele en draadloze ViewSonic producten op zich nemen; de Tablet PC V1100, de Smart Displays V110 en V150, en de Pocket PC V35.

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 1.200 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé handen. De wereldwijde omzet bedraagt momenteel meer dan één miljard dollar. Meer informatie vindt u op www.viewsoniceurope.com

Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 20 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook vooraanstaande merken zoals ViewSonic, Sony-, Toshiba- en HP-producten. Met de uitgebreide website www.laptops.nl kan iedereen kennis nemen van de innovatieve en vooraanstaande producten van Advance Technology.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Laureen Dix - Leads United Marie Pinon
Communicatie-Adviesbureau ViewSonic - Press Relations Europe
email: laureen.dix@leadsunited.com email: pinonm@viewsoniceurope.com
Tel: +31.6.2475.0474 Tel: +33.(0)1.4147.4905 /
+33.6.1168.4181

Bob Witjas
Advance Technology
email: bwitjas@AVTbv.nl
Tel. +31.23.547.1141

>
LEADS UNITED
Communication with an edge
Tel BE.: +32.3.466.0188
Fax: +32.3.466.0180
www.leadsunited.com