Ingezonden persbericht


Paradigit Computers kiest voor Pinnacle brandersuite.

Nederlands grootste computer producent zal voortaan haar computersystemen standaard voorzien van Pinnacle InstantCD/DVD software.

Nijmegen, 26 mei 2003 - Paradigit Computers BV en Pinnacle Systems hebben hun samenwerkingsverband uitgebreid. De Paradigit computers zullen binnenkort worden geleverd inclusief een voorgeïnstalleerde versie van de Pinnacle InstantCD/DVD software.

Pinnacle InstantCD/DVD is het meest uitgebreide softwarepakket voor maken, kopiëren en branden van alle type CD's en DVD's. Of men nu audio cd's, mp3 cd's, foto cd's of video dvd's wil branden, muziek wil mixen, CD's en DVD's wil kopiëren of gegevens wil back-uppen, Pinnacle Instant CD/DVD biedt zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruikers volop mogelijkheden.

Ramon Wolthaar, Retail manager van Paradigit Computers: "We hebben na intensief testen voor Pinnacle gekozen vanwege de Nederlandstalige zeer gebruiksvriendelijke interface, de uitgebreide mogelijkheden en de betrouwbaarheid bij het branden van CD's en DVD's. Met name bij het maken en kopiëren van DVD's, wat overigens steeds populairder wordt, laat Pinnacle de concurrentie ver achter zich"

Bas Roncken, Sales & Marketing manager van Pinnacle Systems: "We zijn blij dat de grootste computerproducent van Nederland voor ons gekozen heeft. Wij hebben al enkele jaren een prettige samenwerking. Paradigit verkoopt succesvol onze TV-tuner kaarten en videobewerkings-producten, waarbij wij duidelijk profiteren van de groei die Paradigit doormaakt. Pinnacle is een nieuwkomer op de brandersoftware markt, dat Paradigit als grootste computer producent als eerste heeft gekozen voor Pinnacle InstantCD/DVD, beschouwen wij als een groot compliment"

Over Pinnacle Systems

Pinnacle Systems ontwikkelt en levert een breed assortiment van hardware- en softwareprodukten voor het bewerken van video en TV kijken op de PC. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal complete softwareoplossingen voor het maken, kopiëren en branden van CD's en DVD's Dankzij deze innovatieve producten hebben ze reeds 8 emmy-awards in ontvangst mogen nemen.

Over Paradigit Computers
Paradigit Computers BV is sinds 1992 actief in de computerbranche met de verkoop van computersystemen aan consumenten, bedrijven, overheid en onderwijs. Paradigit stelt zich als doel om optimale klanttevredenheid te realiseren door haar eindgebruikers uitstekend te adviseren over en te bedienen met kwaliteitsproducten voorzien van levenslange ondersteuning. Naast haar eigen merk systemen levert Paradigit een uitgebreid assortiment componenten en randapparatuur. Tevens verzorgt Paradigit complete PC-Privé Projecten, onderwijsautomatisering en schrijft ze met succes in op Europese aanbestedingen. Het hoofdkantoor van Paradigit is gevestigd in Eindhoven.

Perscontact Pinnacle:
Tim van Donkersgoed
Kerkenbos 10 - 15 Unit I


6546 BB NIJMEGEN
Tel.: (024) 373 1202
Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Perscontact Paradigit

Chantal Verlinde
Dillenburgstraat 29,


5652 AM Eindhoven.


Tel: (040) 259 49 00.