Heijmans N.V.

Heijmans verkoopt staalbouwactiviteiten aan Rijndijk Staalgroep

's-HERTOGENBOSCH- Heijmans N.V. (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) verwacht overeenstemming te bereiken over de overname van haar staalbouwactiviteiten door Rijndijk Staalgroep B.V. te Eindhoven.

Bij de publicatie van haar jaarcijfers in maart jl., kondigde Heijmans aan haar staalbouwactiviteiten af te zullen bouwen. In reactie daarop heeft Rijndijk Staalgroep Heijmans benaderd ten einde de mogelijkheden te onderzoeken de aandelen van Heijmans Staalbouw B.V. over te nemen. Inmiddels hebben partijen op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een dergelijk overname. Met de overname door Rijndijk Staalgroep worden ruim 50 arbeidsplaatsen behouden nadat van de aanvankelijke bezetting 30 personen zijn herplaatst.

Rijndijk Staalgroep is een holding van staalbouwbedrijven waaronder BNG in Budel en Lengkeek in Hoogvliet. Rijndijk Staalgroep is met een jaaromzet van ruim 45 miljoen en meer dan 400 medewerkers één van de grotere staalbouwbedrijven in Nederland. De activiteiten zullen worden voortgezet vanuit de vestigingen Budel, Utrecht en Hoogvliet waar Rijndijk Staalgroep over bestaande productiefaciliteiten beschikt.



Heijmans N.V.