HERTZ AUTOVERHUUR

Hertz neemt exclusief VW NEW BEETLE CABRIOLET in ontvangst

Hoofddorp - Hertz Autoverhuur heeft onlangs uit handen van A-Point de sleutels van de nieuwe VOLKSWAGEN NEW BEETLE CABRIOLET overhandigd gekregen. Dat Hertz tot de uitbreiding van haar verhuurvloot met de New Beetle Cabroilet is gekomen, is het gevolg van de toenemende vraag naar cabriolets in het autoverhuursegment. Op 23 mei jongstleden werden de eerste New Beetles door Hertz in ontvangst genomen.

Op 23 mei 2003 heeft Hertz Autoverhuur officieel als exclusieve partner van Volkswagen in Nederland de Volkswagen New Beetle Cabriolet toegevoegd aan haar assortiment van huurauto's. De sleutels van de eerste cabriolets werden door de heer Wim Gudde, Commercieel directeur A-Point te Amsterdam, overhandigd aan Henk van den Helder, Country Manager Hertz Autoverhuur.

'De zon begint buiten weer te stralen, dus de vraag naar cabrio's neemt toe. De Volkswagen New Beetle Cabriolet is een opvallende verschijning', aldus Van den Helder. 'Wij hebben gelijk met onze leverancier A-Point contact opgenomen waardoor met medewerking van de importeur deze exclusieve partnership is afgesloten'.

Met de Volkswagen New Beetle Cabriolet onderstreept Hertz haar rol als complete aanbieder op de autoverhuurmarkt. 'Mensen willen bij je terecht kunnen voor allerlei soorten nieuwe modellen. En dus ook voor cabriolets'. Wij zijn dan ook erg blij dat we een exclusieve deal hebben kunnen afsluiten, zodat wij de enige autoverhuurder zijn waar men de New Beetle Cabriolet nu al kan huren. Het is met deze auto zo: 'Iedereen stapt met een brede grijns in en komt er stralend uit'. Wim Gudde vult aan: 'We zijn erg blij dat deze ervaring niet alleen te koop is bij onze Volkswagen dealers, maar nu ook te huur bij 's werelds grootste autoverhuurorganisatie.'.

Naast de Volkswagen New Beetle Cabriolet verhuurt Hertz ook de Renault Mégane Cabrio, de Mercedes-Benz SLK en de CLK cabriolet in haar cabriosegment.

Hertz Autoverhuur is met ruim 7000 vestigingen in 150 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan dertig vestigingen sterk vertegenwoordigd.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,