Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top

Datum: 26 mei 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


26 mei 2003 middag


Hattem- diefstal uit auto

Een 53- jarige vrouw uit Zwolle deed maandag 26 mei aangifte van diefstal uit haar auto. De diefstal was gepleegd op maandagochtend 26 mei aan Leemkuilen in Hattem. De daders hadden een raampje ingeslagen. Uit de auto is een tas met inhoud meegenomen.


Harderwijk- diefstal uit auto

Een 24- jarige vrouw uit Harderwijk deed maandag 26 mei aangifte van diefstal van haar auto. De auto moet zijn gestolen in de nacht van 25 op 26 mei. De auto stond geparkeerd aan de Burgemeester de Meesterstraat in Harderwijk. Het betreft een Opel Kadett 1.6, kleur grijs, kenteken XZ-21-RJ. (Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie team Harderwijk, nummer 0900- 8844.)


Vaassen- Verkeersongeval met letsel

Op maandag 26 mei kwam er een melding binnen van een verkeersongeval met letsel aan de Krugerstraat in Vaassen. Ter plekke bleek dat een 53- jarige automobilist uit Emst geen voorrang had verleend aan een 45- jarige automobilist uit Vaassen, die van rechts kwam. Het gevolg was een aanrijding. De 53- jarige automobilist was al met zijn passagier (nadere gegevens niet bekend) naar een ziekenhuis in Apeldoorn gebracht. Zij hadden een licht letsel opgelopen.

Epe- Diefstal uit bedrijf
In het weekend van 24 op 25 mei is er ingebroken in een bedrijf aan de Tongerenseweg in Epe. Hiervan deed een 33- jarige man uit 't Harde aangifte. De daders hadden een raam weten te kantelen en hebben portofoons weten te ontvreemden. Het schadebedrag is onbekend.






038-375 10 50 ---- --