Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 26-05-2003 2e persbericht van maandag 26 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Onderzoek doodsoorzaak vrouw afgesloten Politie en justitie hebben het onderzoek afgesloten naar de doodsoorzaak van een 42-jarige vrouw uit Eindhoven. Haar stoffelijk overschot werd op 24 april rond 9.00 uur gevonden op een bouwterrein aan de Hoogstraat. Het lag onder een stuk plastic. Na de vondst van het lichaam zijn politie en justitie een onderzoek begonnen. Er is niet vastgesteld kunnen worden of er een misdrijf is gepleegd; zelfdoding wordt niet uitgesloten.

Helmond: Aangehouden voor mishandeling
Een man van 34 jaar uit Helmond is maandagochtend rond 11.45 uur aangehouden nadat hij zijn 33-jarige ex-vrouw uit Helmond had mishandeld. De vrouw is door de man in haar woning in Helmond-Centrum geslagen en met de dood bedreigd. Ze kregen ruzie om de kinderen. Na de mishandeling is de man naar een andere woning in Helmond-Centrum gegaan. Daar is hij door de politie opgepakt. Hij zit nog vast voor nader onderzoek.

Budel: Autogordelcontrole
Op de Nieuwstraat is maandag tussen 11.00 en 12.00 uur een autogordel-controle gehouden. Bij de 50 gecontroleerde voertuigen werden acht overtredingen geconstateerd; ze werden meteen aangehouden en kregen een bekeuring.

Geldrop: Hek vernield en spullen gestolen
In de nacht van zondag op maandag is een hekwerk rondom een bedrijfsterrein aan het Bogardeind kapot geknipt. Van het terrein zijn een breekijzer, een nietapparaat en een knipschaar weggehaald.