Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 26-05-2003 Persbericht district Den Bosch

GELUIDSOVERLAST, Heusden

Tegen een 22-jarige man uit Vlijmen is zondagavond 25 mei proces verbaal opgemaakt vanwege het veroorzaken van geluidsoverlast. De man maakt deel uit van een groep jeugd die omwonenden in Heusden regelmatig overlast bezorgt.

RIJDEN ONDER INVLOED, Den Bosch

Tijdens een alcoholcontrole in Den Bosch op zondagnacht 26 mei 2003 is tegen diverse automobilisten proces-verbaal opgemaakt omdat zij teveel alcoholhoudende drank op hadden. Een 40-jarige man uit Den Bosch reed met een reeds ingevorderd rijbewijs en had zoveel gedronken dat hij een rijverbod kreeg van 14 uur. Daarnaast werd zijn auto in beslag genomen.

BRAND EN DIEFSTAL AUTO`S, Rosmalen

Zondagnacht zijn op het Hoogveld in Rosmalen twee auto`s uitgebrand. In een andere auto die op dezelfde locatie stond geparkeerd, was enkele uren daarvoor ingebroken. Aan de ruiten van andere auto`s was te zien dat de auto`s waren bekeken op interessante goederen. De politie houdt het voor mogelijk dat de brand en inbraak iets met elkaar te maken hebben.

SNELHEIDSCONTROLE, Heusden

Op maandag 26 mei zijn bij een snelheidscontrole met de lasergun op de Provincialeweg N267 te Heusden 10 automobilisten verbaliseerd. De hoogst gemeten snelheid was 127 km/u, terwijl de maximaal toegestane snelheid 80 km/u is.

MAN INGESLOTEN NA DIEFSTAL, Den Bosch

De politie heeft maandag in Den Bosch een 33-jarige man zonder vaste verblijf- of woonplaats ingesloten. De man had eerder deze maand een motor gestolen in Den Bosch