Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 26-05-2003 Persbericht district Aa & Dommel

ALCOHOLCONTROLES, Helvoirt en Vught

Tijdens diverse alcoholcontroles zondagavond 25 mei aan de Molenstraat in Helvoirt en Bosscheweg in Vught zijn 273 mensen gecontroleerd. Tegen vier van hen is proces verbaal opgemaakt omdat ze teveel hadden gedronken.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL, Schijndel

Op maandagochtend 26 mei zijn tijdens een inhaalmanoeuvre op de Houterdsedijk in Schijndel twee mensen gewond geraakt. Bij deze manoeuvre schampte de bestuurder een andere auto, vloog over de kop en belandde vervolgens met zijn auto in de sloot. Beide gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL, Boxtel

Op maandag 26 mei is aan de Salmstraat in Boxtel een 45-jarige vrouw ernstig gewond geraakt. Toen de vrouw op haar snorfiets de Salmstraat ter hoogte van de uitrit van de parkeerplaats wilde oversteken, kwam zij in botsing met de achterzijde van een trekker/oplegger. De vrouw is met flinke verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

VERKEERSCONTROLE TIJDENS WEGWERKZAAMHEDEN, Sint-Oedenrode

Op maandag 26 mei is tijdens een snelheidscontrole gehouden op de N265- de Veghelseweg te Sint-Oedenrode in de gemeente Sint-Oedenrode. Dit gebeurde tijdens wegwerkzaamheden. De toegestane maximumsnelheid als er wordt gewerkt aan de weg is 50 km/u. Er zijn 1988 voertuigen gecontroleerd waarvan er 300 de toegestane maximumsnelheid hadden overschreden. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u.