Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-05-2003 Persbericht district Maasland

BROMFIETSER AANGEREDEN, Oss

Op de kruising Bachlaan, Ruwaardsingel te Oss is zondag middag een 18-jarige bromfietser uit Oss aangereden door een 39-jarige automobilist uit Oss. Waarschijnlijk verleende de bestuurder van de personenauto geen voorrang aan de bromfietser die op de voorrangsweg reed. Later bleek uit een ademtest dat de bestuurder te veel alcohol genuttigd had. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. De bromfietser heeft letsel aan zijn rechterpols.

TE VEEL GEDRONKEN, Herpen

Zondagnacht is een 48-jarige bestuurder uit Kaatsheuvel staande gehouden. De man bleek te veel gedronken te hebben. Daarnaast had hij nog een boete openstaan. Tegen de man is een proces-verbaal opgetekend en hij kreeg een rijverbod. De man heeft de openstaande boete betaald.

AUTO GESTOLEN, Ravenstein

Onbekenden hebben vanaf de Maasdijk in de nacht van zondag op maandag een blauwe Fiat Croma weggenomen. De auto was voorzien van het kenteken FT-PL-74.

SNELHEIDSCONTROLES, Oss

De politie heeft op de Gasstraat en op de Berghemseweg radarcontroles op snelheid gehouden. In totaal zijn 824 auto`s gepasseerd. 88 automobilisten kunnen een bekeuring voor te snel rijden in hun brievenbus verwachten.