SNS Reaal Groep


Nieuw kantoor SNS Bank opent op 26 mei in Alkmaar

23 mei 2003

Vanaf maandag 26 mei is Alkmaar een nieuwe bank rijker. Dan opent SNS Bank een nieuw kantoor aan de St. Laurensstraat 5. Kantoordirecteur Madelein van der Hak en haar team van zes adviseurs staan klaar met deskundig advies. Begin september vindt de officiële en feestelijke opening van het kantoor plaats. De kleurrijkste bank van Nederland geeft Alkmaar bij die gelegenheid letterlijk kleur. SNS Bank opent de komende drie jaar twintig tot vijfentwintig nieuwe kantoren in het westen van het land.

Belangstellenden en klanten van SNS Bank kunnen vanaf maandag aanstaande terecht in het nieuwe kantoor. Kantoordirecteur Madelein van der Hak en haar team geven daar deskundig advies op het gebied van hypotheken, sparen en beleggen. Niet voor niets is SNS Bank tweede hypotheekverstrekker van Nederland en winnen de SNS Beleggingsfondsen prestigieuze prijzen, zoals de Standards & Poor's CASH Dutch Fund Award. De officiële opening van het kantoor vindt na de zomervakantie plaats. Dan zal SNS Bank heel Alkmaar kennis laten maken met de bank die bankieren kleur geeft.

SNS Bank wil, als onderdeel van SNS Reaal Groep, zelfstandig verder groeien. Om dit te realiseren opent zij ook kantoren buiten haar traditionele werkgebied*. De komende drie jaar worden twintig tot vijfentwintig nieuwe kantoren in de Randstad geopend. In 2003 worden onder andere kantoren geopend in Rotterdam, Zoetermeer, Dordrecht en Haarlem. Den Haag, Utrecht en Bussum gingen hieraan vooraf.

De inrichting van de nieuwe kantoren weerspiegelt SNS Bank: een sterk faciliterende bank met een serviceconcept à la een retailer. Het stimuleren van zelfredzaamheid is al vanaf 1817 een doelstelling van voorlopers van SNS Bank. Anno 2003 bestaat dit doel -in een eigentijds jasje- nog steeds. Deze zelfredzaamheid is terug te vinden in de 'winkelformule' en in de mogelijkheden voor betalen, beleggen en sparen via internet en mobiele telefoon.


* De kantoren van SNS Bank bevinden zich nu vooral in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.