Ingezonden persbericht

PERSBERICHT 24 MEI 2003

VERZAMELD WERK DRAAIT DOOR

Wat hebben Sanne Wallis de Vries, Thi Lau, Horace Cohen & Ruben van der Meer, Birgit Schuurman, Windig & de Jong en Def P. gemeen? Ze zijn de komende maandagen allemaal gast-dj bij Verzameld Werk in theatercafi BitterZoet te Amsterdam. De artiesten gaan, in navolging van Rick de Leeuw, Vincent Bijlo en Henk Schiffmacher, het publiek laten horen wat ze zelf mooie muziek vinden.

Verzameld Werk is op 5 mei gestart als initiatief voor muziekliefhebbers, die benieuwd zijn naar wat bekende creatievelingen zoal in de platenkast hebben staan. Inmiddels is gebleken dat Verzameld Werk een zeer veelzijdige avond is, want de meeste artiesten blijken een echte gastheer/vrouw voor hun publiek te zijn. De plaatjes worden afgewisseld met persoonlijke, vaak zeer vermakelijke anekdotes die verband houden met de gedraaide liedjes. Het blijft steeds een verrassing hoe de avond verloopt want de artiest is niet gebonden aan een playlist of muziekgenre. De kans is echter groot dat het publiek wordt getrakteerd op een intieme, humoristische en vooral muzikale show die twee uur duurt.

De programmering voor de komende tijd:


* 26 mei - Sanne Wallis de Vries

* 2 juni - Def P.

* 9 juni - Thi Lau

* 16 juni - Horace Cohen & Ruben van der Meer

* 23 juni - Birgit Schuurman

* 30 juni - Windig & de Jong

Verzameld Werk, elke maandag in theatercafi BitterZoet, Spuistraat 2, Amsterdam. Vaste dj's zijn Ome Ed en Dirk Diggler. De entree is 5 euro, de zaal gaat open om 21.00 uur, de gast-dj's draaien van 22.00 tot 24.00 uur.