Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2003 Persberichten district Lekstroom,10.20 uur

Inbrekers aangehouden

NIEUWEGEIN- Op maandagavond werden drie mannen aangehouden nadat ze hadden ingebroken in een bedrijf. Omstreeks 00.45 uur kregen agenten de melding dat een auto verdacht rond reed op het bedrijventerrein gelegen aan de Wijde Wade. Agenten reden met gedoofde verlichting het terrein op en zagen drie mannen op een dak van een bedrijf staan. De mannen waren goederen uit het bedrijf over aan het laden in de auto. Toen de auto met de drie mannen, in de leeftijd van 18 tot 25 jaar afkomstig uit Utrecht, ging rijden werden ze klemgereden. Het dievenduo werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rijden op gestolen bromfiets

HOUTEN- Op maandagmiddag werd een man aangehouden omdat hij vermoedelijk op een gestolen bromfiets reed. Omstreeks 13.55 uur werd op de Koppeldijk een 28-jarige bromfietser uit Zeist gecontroleerd. De man kreeg een stopteken en hij gaf aan de agenten direct aan dat hij waarschijnlijk op een gestolen bromfiets zat. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

HOUTEN- Op het Rond werd van 10.30 uur tot 17.30 uur toezicht gehouden. 11 processen-verbaal zijn uitgeschreven voor het rijden zonder helm, onverzekerd rijden en het rijden met een verlopen verzekeringsplaatje.

Winkeldief aangehouden

IJSSELSTEIN- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij een winkeldiefstal had gepleegd. Omstreeks 19.05 uur verliet een 35-jarige man uit Utrecht een winkel aan De Clinckhoeff. De man had enkele levensmiddelen niet afgerekend aan de kassa. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.