Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

http://www.minlnv.nl

MINLNV: Versoepelingen Vogelpest Nederweert-Zuid


Nu er al enige tijd geen nieuwe uitbraken van Aviaire Influenza zijn geconstateerd, wordt het veterinair verantwoord geacht enige versoepelingen in te voeren in het regime voor de vervoersbeperkingsgebieden Nederweert-Zuid. Daarbij is onder meer rekening gehouden met het moment van de laatste besmetting in het betreffende gebied en de situatie in de omliggende gebieden dan wel het aangrenzende buitenland.
Bij regeling van 15 mei 2003 en bij regeling van 21 mei 2003 is het regime in de vervoersbeperkingsgebieden Gelderse Vallei-Beneden Leeuwen respectievelijk Echt, Zundert en Nederweert-Noord reeds versoepeld. Met de onderhavige wijziging geldt nu ook in Nederweert-Zuid, met uitzondering van de beschermingsgebieden daarin gelegen, hetzelfde regime.

De versoepelingen voor het gebied tussen de 3 tot 10 kilometer in de vervoersbeperkingsgebieden Nederweert-Zuid zijn de volgende:
- pluimvee kan onder voorwaarden worden afgevoerd naar de slacht;
- consumptie-eieren uit het gebied kunnen onder voorwaarden worden vervoerd naar de plaats van bestemming;

- een- en evenhoevigen kunnen onder voorwaarden op gemengde bedrijven worden aangevoerd.

De voorwaarden voor het vervoer zijn opgenomen in de onderhavige wijzigingsregeling en in verschillende protocollen waar in de regeling naar verwezen wordt. Over het regime is overleg gevoerd met het bedrijfsleven. De protocollen zijn goedgekeurd door de directeur van de Voedsel en Waren Autoriteit, onderdeel Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees. Deze protocollen zijn gepubliceerd op www.minlnv.nl/rvv.

Regeling van de Minister van Landbouw,
Natuurbeheer en Visserij van 27 mei 2003,
houdende wijziging van de Regeling
vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

No. TRCJZ/2003/4097
Directie Juridische Zaken

DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUURBEHEER EN VISSERIJ,

Gelet op beschikking 2003/357/EG van de Commissie van de Europese Gemeenschappen van 16 mei 2003 houdende tweede wijziging van Beschikking 2003/290/EG tot vaststelling van beschermende maatregelen in verband met aviaire influenza in Nederland (PbEG L 123);

Gelet op Richtlijn 92/40/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen van 19 mei 1992 tot vaststelling van communautaire maatregelen voor de bestrijding van aviaire influenza (PbEG L 167);

Gelet op artikel 10, eerste lid, van Richtlijn 90/425/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen van 26 juni 1990 inzake veterinaire en zoötechnische controles in het intracommunautaire handelsverkeer in bepaalde levende dieren en produkten in het vooruitzicht van de totstandbrenging van de interne markt (PbEG L 224);

Gelet op de artikelen 15, eerste lid, aanhef en onderdelen b en e, 17, 18, eerste en tweede lid, 29, 30, eerste en derde lid, 31 en 107 van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren;

BESLUIT:

Artikel I
Bijlagen I, onderdeel I, onderdeel 2, en onderdeel II, onderdeel 2, VI en VII bij de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 worden vervangen door de in de bijlage bij deze regeling opgenomen bijlagen
1, 2 en 3.




Artikel II
Deze regeling wordt bekend gemaakt aan de media en treedt op 27 mei 2003 om 12.00 uur in werking.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUURBEHEER
EN VISSERIJ,

Bijlagen bij deze regeling

Bijlage 1

Onderdeel I, onderdeel 2, en onderdeel II, onderdeel 2, van Bijlage I (Gebieden) als bedoeld in artikel 1, onderdeel c, van de Regeling Vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

Onderdeel I

2. Vervoersbeperkingsgebied Nederweert



1. a. De artikelen 1, 2, 3, eerste, derde, vierde, zevende en achtste lid, 3a, 3b, 3d tot en met 3f, 4, eerste, derde tot en met zesde, achtste en negende lid, en 6 tot en met 13, van de regeling zijn van toepassing op het gebied beschreven onder 2, onderdeel a, met uitzondering van het gebied als omschreven in onderdeel II, onderdeel
2, onder 2, onderdeel a, van deze bijlage.


b. De artikelen 1, 2, 3, eerste, derde, vierde, zevende en achtste lid, 3a, 3b, 3d tot en met 3f, 4, eerste, derde tot en met zesde, achtste en negende lid, en 6 tot en met 13, van de regeling zijn van toepassing op het gebied beschreven onder 2, onderdeel b, met uitzondering van het gebied als omschreven in onderdeel II, onderdeel 2, onder 2, onderdelen b en c, van deze bijlage. 2. Vervoersbeperkingsgebied Nederweert
a. Vervoersbeperkingsgebied Nederweert Noord
Het gebied is als volgt begrensd:


1. Vanaf de Loonseweg (Oploo) de weg volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Oploseweg via 14 Oktoberplein (Overloon) tot aan Venrayseweg.

2. Venrayseweg volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Overloonseweg tot aan Noordsingel (Venray).

3. Noordsingel (Venray) volgend in westelijke richting tot aan Westsingel.

4. Westsingel volgend in zuidelijke richting overgaand in oostelijke richting in Zuidsingel tot aan Leunseweg.
5. Leunseweg volgend in zuidelijke richting overgaand in Albionstraat N553 (Leunen) overgaand in oostelijke richting in Horsterweg (N553) overgaand in zuidelijke richting in Venrayseweg (N553) overgaand in Jacob Merlostraat (Horst) overgaand in Herstraat tot aan Gasthuisstraat.

6. Gasthuisstraat volgend in zuidelijke richting tot aan Stationsstraat.

7. Stationsstraat volgend in zuidelijke richting tot aan de spoorlijn.

8. De spoorlijn (Sevenum) volgend in oostelijke richting tot aan kruising spoorlijn met de snelweg A67 (ter hoogte Industriegebied Venlo).

9. De snelweg A67 (ter hoogte Industriegebied Venlo) volgend in westelijke richting tot het verkeersknooppunt Leenderheide.
10. Vanaf het verkeersknooppunt Leenderheide de Leenderweg volgend in noordelijke richting tot aan Piuslaan (Eindhoven).
11. Piuslaan (Eindhoven) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Jeroenboschlaan overgaand in Insulindelaan tot aan Eisenhowerlaan N270.

12. Eisenhowerlaan N270 volgend in noordoostelijke richting overgaand in snelweg A270 overgaand in de Europaweg (Helmond) tot aan Kanaal Noordwest (N266).

13. Kanaal Noordwest (N266) volgend in noordelijke richting overgaand in Kanaaldijk (N266) overgaand in Oranjelaan (N266) tot aan de Gemertseweg (N272).

14. Gemertseweg (N272) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Beeksedijk (N272). overgaand in Zuid om (N272) overgaand in Oost om (N272) overgaand in Peeldijk (N272) overgaand in Elsendorpseweg (N272) tot aan de Ripseweg (N277).
15. Ripseweg (N277) volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Burgemeester Wijtvlietlaan (N277) tot aan de Ripsestraat.
16. Ripsestraat volgend in noordoostelijke richting overgaand in Oploseweg overgaand in Deurneseweg tot aan Loonseweg (Oploo).

b. Vervoersbeperkingsgebied Nederweert Zuid
Het gebied is als volgt begrensd:


1. Vanaf de Nederlands-Belgische grens de snelweg A67 volgend in noordoostelijke richting tot het punt waar de spoorlijn de snelweg kruist (ter hoogte Industriegebied Venlo).

2. De spoorlijn volgend in oostelijke richting tot aan kruising spoorlijn met de A73 ter hoogte van Afslag 13 (Sevenum).
3. Vanaf Afslag 13 (Sevenum) de snelweg A73 volgend in zuidoostelijke richting tot aan Kaldenkerkerweg.
4. Kaldenkerkerweg volgend in oostelijke richting tot aan de Nederlands-Duitse grens.

5. Nederlands-Duitse grens volgend in zuidelijke richting tot aan de Herkenbosserweg (N570).

6. Herkenbosserweg (N570) volgend in noordwestelijke richting opvergaand in Keulsebaan (N570) tot Sint Wirosingel.
7. Sint Wirosingel volgend in noordelijke richting tot Koninginnelaan.

8. Koninginnelaan volgend in westelijke richting tot aan de Bredeweg.

9. Bredeweg volgend in zuidelijke richting overgaand in Karel Doormanstraat overgaand in Heinsbergerweg (N293) tot aan de Pastoor Siebenstraat (St. Odiliënberg).

10. Pastoor Siebenstraat (St. Odiliënberg) volgend in zuidwestelijke richting tot aan St. Odilliastraat.
11. St. Odilliastraat volgend in zuidwestelijke richting overgaand in de Hagelkruisweg overgaand in Linnerweg (N571) overgaand in Waert overgaand in Waarderweg tot aan Huysbongerdweg (Montfoort).
12. Huysbongerdweg (Montfoort) volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Schrevenhofweg overgaand in Hingenderstraat (St. Joost) overgaand in St. Joosterweg tot aan Echterstraat.
13. Echterstraat volgend in westelijke richting overgaand in Wilhelminalaan (Echt) overgaand in St. Jorisstraat overgaand in Diepstraat overgaand in Aasterbergerweg overgaand in Hogeweg volgend in zuidelijke richting overgaand in Jan Petersstraat overgaand in Maasheuvel tot aan de Maaseikerweg (Roosteren).
14. Maaseikerweg (Roosteren) volgend in westelijke richting tot aan Nederlands-Belgische grens.

15. Nederlands-Belgische grens volgend in noordwestelijke richting tot aan de snelweg A67.

Onderdeel II

2. Beschermingsgebied Nederweert Noord en Nederweert Zuid


1. De artikelen 1 tot en met 3b, 3d tot en met 3f, 4, eerste tot en met zesde lid, achtste en negende lid, 6 tot en met 8a, 12 en 13 zijn van toepassing op de onder 2, onderdelen a tot en met c, beschreven gebieden.


2. Beschermingsgebieden
a. Beschermingsgebied Deurne
Het gebied is als volgt begrensd:


1. Vanaf de Oude Kerkbaan de weg volgend in noordoostelijke richting tot de Pastoor Jacobspeel.

2. Pastoor Jacobspeel volgend in zuidelijke richting tot de Kempkensberg.

3. Kempkensberg volgend in oostelijke richting tot aan de Meerselsepeel.

4. Meerselsepeel volgend in zuidelijke richting tot aan de Deurneseweg (N270).

5. Deurneseweg (N270) volgend in oostelijke richting tot aan de Jan Poelsweg (N277).

6. Jan Poelsweg N277 (Ijselsteyn) volgend in zuidoostelijke richting overgaand in de Puttenweg (N277) tot aan Paardekopweg.
7. Paardekopweg volgend in zuidwestelijke richting tot aan Moostdijk.

8. Moostdijk volgend in zuidoostelijke richting tot aan Grauwveenweg.

9. Grauwveenweg volgend in zuidwestelijke richting tot aan Lavendellaan (Griendtsveen).

10. Lavendellaan (Griendtsveen) volgend in westelijke richting tot aan Zonnedauw.

11. Zonnedauw volgend in zuidelijke richting tot aan het kanaal.
12. Het kanaal volgend in westelijke richting tot Helenaveenseweg.

13. Helenaveenseweg volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Soemeersingel overgaand in Rector Nuijtsstraat overgaand in Soemeersingel (Helenaveen) tot Oude Peelstraat.
14. Oude Peelstraat volgend in westelijke richting tot aan de Hogebrug.

15. Hogebrug volgend in noordelijke richting tot Blokweg.
16. Blokweg volgend in westelijke richting tot Leegveld.
17. Leegveld volgend in noordelijke richting tot Haverweg.
18. Haverweg volgend in westelijke richting overgaand in Zonnewende.

19. Zonnewende volgend in westelijke richting tot aan Hanenbergweg.

20. Hanenbergweg volgend in noordwestelijke richting tot aan Breemortelweg.

21. Breemortelweg volgend in westelijke richting tot aan Kranenmortelweg.

22. Kranenmortelweg overgaand in Zeilbergsestraat (Deurne) overgaand in Molenstraat tot Europastraat.

23. Europastraat volgend in noordelijke richting tot Haageind.
24. Haageind volgend in noordoostelijke richting overgaand in Milhezerweg tot aan Langstraat.

25. Langstraat volgend in oostelijke richting tot aan de Suezlaan.

26. Suezlaan volgend in noordoostelijke richting overgaand in Suezdreef tot aan Goorseberglaan.

27. Goorseberglaan volgend in noordwestelijke richting tot Kwadestaartweg.

28. Kwadestaartweg volgend in noordoostelijke richting tot Padbrugseweg.

29. Padbrugseweg volgend in noordwestelijke richting overgaand in staartweg tot Oude Kerkbaan.

b. Beschermingsgebied Nederweert
Het gebied is als volgt begrensd:


1. Vanaf de Meijelseweg de weg volgend in zuidoostelijke richting overgaand in de Provinciale weg (279) tot aan Nederweerterdijk .
2. Nederweerterdijk volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Meijelsedijk tot aan Zwarteboordweg.

3. Zwarteboordweg volgend in zuidoostelijke richting tot aan Witteplakdijk.

4. Witteplakdijk volgend in noordoostelijke richting overgaand in Vennendijk volgend in oostelijke richting overgaand in Bloemendaalseweg tot aan de Roggelsedijk (N279).
5. Roggelsdijk (N279) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Donk (N279) tot de Katsberg.

6. Katsberg volgend in oostelijke richting tot de Trinesweg.
7. Trinesweg volgend in noordelijke richting tot de Heldensedijk (N561) (Meijel).

8. Heldensedijk (N561) (Meijel) volgend in oostelijke richting tot de Helenavaart.

9. Helenavaart volgend in noordelijke richting tot aan de Scheper Jannebaan

10. Scheper Jannebaan volgend in westelijke richting tot aan Schansweg.

11. Schansweg volgend in noordelijke richting tot aan Broekstraat.

12. Broekstraat volgend in westelijke richting overgaand in Dorpsstraat (Neerkant) overgaand in Heitrak tot aan Kanaalstraat.
13. Kanaalstraat volgend in oostelijke richting tot aan Polderdreef.

14. Polderdreef volgend in noordelijke richting tot aan Wilgenroosweg.

15. Wilgenroosweg volgend in oostelijke richting tot aan Snoertsebaan.

16. Snoertsebaan volgend in noordelijke richting tot aan Eikenlaan.

17. Eikenlaan volgend in oostelijke richting tot aan Kanaal van Deurne.

18. Kanaal van Deurne volgend in noordelijke richting tot aan Deurneseweg.

19. Deurneseweg in oostelijke richting overgaand in Apostelweg tot aan Lavendellaan.

20. Lavendellaan volgend in oostelijke richting overgaand in Kanaalweg overgaand in Griendveenseweg tot aan Midden Peelweg (N277).

21. Midden Peelweg (N277) volgend in zuidelijke richting tot aan de snelweg (A67).

22. De snelweg A 67 volgend in oostelijke richting tot aan Breetse Peelweg.

23. Breetse Peelweg volgend in zuid- zuidoostelijke richting tot aan Sevenumsedijk.

24. Sevenumsedijk volgend in zuidwestelijke richting tot aan Westering.

25. Westering volgend zuidoostelijke richting overgaand in Heeske volgend in zuidoostelijke richting overgaand in zuidelijke richting tot aan Oude Heldenseweg.

26. Oude Heldenseweg volgend in oostelijke richting tot aan Langhout.

27. Langhout volgend in zuidoostelijke-zuidelijke richting tot aan de Middenpeelweg (N277).

28. Middenpeelweg volgend in zuidoostelijke richting tot aan Rijksweg (N273).

29. Rijksweg (N273) volgend in zuidwestelijke richting tot aan de Maasstraat (Kesseleik).

30. Maasstraat (Kesseleik) volgend in zuidelijke richting tot aan rivier de Maas.

31. Overzijde rivier de Maas Loswalweg volgend in zuidoostelijke richting tot aan Ouddorp.

32. Ouddorp volgend in zuidelijke richting tot aan de Zandkuilweg.

33. Zandkuilweg volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Sint Antoniusstraat tot aan Rijkel.

34. Rijkel volgend in zuidoostelijke richting tot aan de Burgemeester Janssenstraat.

35. Burgemeester Janssenstraat volgend in zuidelijke richting tot aan de rivier Swalm.

36. De rivier Swalm volgend in noordwestelijke richting tot aan de rivier de Maas.

37. Rivier de Maas stroomopwaarts volgend tot aan Groeneweg (Buggenum).

38. Groeneweg (Buggenum) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Weytjesvoetpad overgaand in Poelakkerweg overgaand in Haanweg overgaand in Heerweg tot aan Molenweg.

39. Molenweg volgend in noordwestelijke richting overgaand in Buggenummerweg tot aan Napoleonsweg (N273).

40. Napoleonsweg (N273) volgend in zuidelijke richting tot aan Baexemerweg.

41. Baexemerweg volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Molenstraat (Beegden) tot aan Heerstraat Zuid (N566).
42. Heerstraat Zuid (N566) volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Heer Baan (N566) overgaand in Heelderweg (N566) tot aan Pater Jac. Schreursweg.

43. Pater Jac. Schreursweg volgend in noordelijke richting tot aan Thornerweg.

44. Thornerweg volgend in westelijke richting overgaand in Sluisweg, overgaand in Heer Baan overgaand in Heerbaan Kapel overgaand in Heer Baan tot aan Thornerstraat.

45. Thornerstraat volgend in noordelijke richting overgaand in Margarethastraat (Ittervoort), overgaand in Driessensstraat (Neeritter) overgaand in Gasthuisstraat tot aan Bosstraat (Neeritter).

46. Bosstraat (Neeritter) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Ringstraat tot aan Sniekstraat.

47. Sniekstraat volgend in zuidelijke richting tot aan Rutjensstraat.

48. Rutjensstraat volgend in westelijke richting tot aan Nederlands- Belgische grens.

49. Nederlands- Belgische grens volgend in noordwestelijk richting tot aan deBocholterweg (Altweerterheide).

50. Bocholterweg (Altweerterheide) volgend in noordoostelijke richting tot aan Karelkeweg

51. Karelkeweg(Altweerterheide) volgend in noordwestelijke richting tot aan Grotesteeg

52. Grotesteeg volgend in noordoostelijke richting tot aan Van Goghlaan(Altweer)

53. Van Goghlaan (Altweer) volgend in noordoostelijke richting tot aan Altweerterkapelstraat.

54. Altweerterkapelstraat volgend in zuidoostelijke richting tot aan Mastenbroekeweg.

55. Mastenbroekeweg volgend in noordoostelijke richting tot aan Bochelterweg.

56. Bochelterwegvolgend in noordelijke richting tot aan Ringbaan West (Weert).

57. Ringbaan West (Weert) volgend in noordwestelijke richting tot aan de Spoorlijn.

58. De spoorlijn volgend in westelijke richting waarbij na Weert de spoorlijn volgend in noordwestelijke richting tot de kruising met de snelweg A2.

59. Snelweg A2 volgend in noordelijke richting tot aan Burgemeester Vogelslaan.

60. Burgemeester Vogelslaan volgend in noordoostelijke richting tot aan Oostrikkerdijk.

61. Oostrikkerdijk volgend in westelijke richting tot aan Hulsbroeken.

62. Hulsbroeken volgend in noordelijke richting overgaand in Het Heike overgaand in Industrieweg tot aan Ginderover.
63. Ginderover volgend in oostelijke richting overgaand in Somerenseweg overgaand in Provinciale weg tot aan Heikantstraat (Someren).

64. Heikantstraat (Someren) volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Driehoekstraat tot aan Vlasstraat.
65. Vlasstraat volgend in zuidoostelijke richting tot de Hoeksestraat tot aan Boerenkamplaan (Someren-Eind).
66. Boerenkamplaan (Someren Eind) volgend in tot aan Brugstraat.
67. Brugstraat volgend in oostelijke richting overgaand in Kalkweg overgaan d in zijtak van rivier Aa.

68. Zijtak van rivier Aa volgend in oostelijk richting tot aan Kokmeeuwenweg.

69. Kokmeeuwenweg volgend in noordelijke richting tot aan de Meijelseweg.

c. Beschermingsgebied Budel
Het gebied is als volgt begrensd:


1. Vanaf de kruising Nederlands-Belgische grens met de Kluizerpad, Kluizerpad volgend in noordoostelijke richting overgaand in Strijperstraat volgend in noordoostelijke richting tot aan Strijperdijk.

2. Strijperdijk volgend in zuidoostelijke richting tot aan Molenheide.

3. Molenheide volgend in oostelijke richting overgaand in De Kleine Bruggen tot aan de Kerkstraat.

4. De Kerkstraat volgend in zuidoostelijke richting tot aan de snelweg A2.

5. Snelweg A2 volgend in zuidoostelijke richting tot de spoorlijn.

6. Spoorlijn volgend in zuidoostelijke richting tot de Suffolkweg (N564) (Weert).

7. Suffolkweg (N564) volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Kempenweg (N564) tot de Nederlands-Belgische grens.
8. Nederlands-Belgische grens volgend in noordwestelijke richting tot aan Kluizerpad.

Bijlage 2

Bijlage VI als bedoeld in artikel 9 van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

A. Slachthuis en routen als bedoeld in artikel 9 van de regeling Slachthuis Pingo Poultry Products B.V.
De Hork 1

5431 NS Cuijk
EG nr. 5020

Route:

1. Vanuit toezichtgebied Gelderse Vallei - Beneden Leeuwen (compartiment A-B + gedeelte E) naar slachterij Pingo Poultry Products B.V. in Cuijk (compartiment E)
A2, richting .s Hertogenbosch, bij knooppunt Hintham in oostelijke richting de A50 richting Nijmegen overgaand in N50 weer overgaand in A50, bij knooppunt Bankhoef de A326 richting Nijmegen volgen, bij knooppunt Lindeholt de A73 in zuidwestelijke richting volgen, tot aan de afslag 4 (Cuijk), aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op, eerste rotonde rechtsaf de Beerseweg overgaand in de van Galenweg, overgaand in de Hork, direct aan de linkerhand ligt Pingo Poultry Products.


2. Vanuit toezichtsgebied Nederweert Noord (compartiment E) naar slachterij Pingo Poultry Products Cuijk B.V. in Cuijk (compartiment E)
N270 in oostelijke richting volgen tot Oostrum, 0vergaand in A73 in noordwestelijke richting Nijmegen tot aan afslag 4 : Cuijk, aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op, eerste rotonde rechtsaf de Beerseweg overgaand in de van Galenweg, overgaand in de Hork, direct aan de linkerhand ligt Pingo Poultry Products.


3. Vanuit toezichtsgebied Echt (compartiment G) naar slachterij Pingo Poultry Products B.V. in Cuijk (compartiment E) N273 volgen in noordwestelijke richting volgen tot aan Panheel, overgaand in N273 in noordoostelijke richting volgen tot Venlo, overgaand in A73 richting Nijmegen tot aan afslag 4: Cuijk, aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op, eerste rotonde rechtsaf de Beerseweg overgaand in de van Galenweg, overgaand in de Hork volgen, direct aan de linkerhand ligt Pingo Poultry Products.


4. Vanuit toezichtsgebied Zundert (compartiment H) naar slachterij Pingo Poultry Products B.V. in Cuijk (compartiment E) A16 volgen in noordelijke richting tot aan knooppunt Galder, in oostelijke richting A27/A58, richting Tilburg, Breda, bij knooppunt St.Annabosch in noordelijke richting, A27, richting Raamsdonkveer, Utrecht, bij knooppunt Hooipolder in oostelijk richting, A59, richting .s Hertogenbosch, bij knooppunt Empel in zuidelijke richting, A2, richting .s Hertogenbosch,
bij knooppunt Hintham in oostelijke richting, A50, richting Nijmegen overgaand in N50 weer overgaand in A50, bij knooppunt Bankhoef, A326, richting Nijmegen, bij knooppunt Lindeholt in zuidwestelijke richting, A73, richting Venlo, tot aan de afslag 4: Cuijk., Aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op, op de eerste rotonde rechtsaf de Beerseweg overgaand in de van Galenweg, overgaand in de Hork volgen, direct aan de linkerhand ligt Pingo Poultry Products.


5. Vanuit toezichtsgebied Nederweert-Zuid (compartiment G) naar slachterij Pingo Poultry Products B.V. in Cuijk (compartiment E) De A67 volgen tot knooppunt Zaarderheike, vanaf daar de A73 volgen in noordelijke richting tot aan afslag 4: Cuijk, aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op, eerste rotonde rechtsaf de Beerseweg overgaand in de van Galenweg, overgaand in de Hork volgen, direct aan de linkerhand ligt Pingo Poultry Products.

B. Gezondheidsverklaring als bedoeld in artikel 9 van de regeling

GEZONDHEIDSVERKLARING
Als bedoeld in artikel 9 van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 voor het vervoer van AI-gevoelige dieren naar een slachthuis

In te vullen door de pluimveehouder
Naam pluimveehouder :
Laadadres bedrijf :
UBN :
Betreft AI-gevoelige soort :
Aantal :
Adres slachterij :
Kenteken vrachtauto
en/of aanhanger :
Datum :
Handtekening houder AI-gevoelige dieren:

In te vullen door de dierenarts
Ondergetekende verklaart:


- Alle pluimvee op bovenstaand bedrijf klinisch geïnspecteerd te hebben op:
Datum :
Tijd :


- Bij deze dieren geen klinische verschijnselen te hebben geconstateerd die wijzen op Aviaire Influenza of enige andere aangifteplichtige besmettelijke dierziekte,

- het onderzoek binnen 12 uur voorafgaand aan het laden van de AI-gevoelige dieren te hebben uitgevoerd.

Naam dierenarts :
Adres :
Woonplaats :
Telefoonr. Praktijk :
Datum :
Handtekening dierenarts:

Bijlage 3

Bijlage VII als bedoeld in artikel 10 van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

Locaties als bedoeld in artikel 10 van de regeling.

A. Locaties Gelderse Vallei- Beneden Leeuwen

1. Vermeulen Logistic
Steenweg 73

4181 AK Waardenburg



2. Lunenburg B.V.
De Amert 416

5462 GH Veghel


B. Locatie Deurne
DHL Solutions
Dirk Hartogweg 14

5928 LV Venlo


C. Locatie Zundert
Frigo Breda B.V.
Haseldonk 1818

4836 IM Breda


D. Locatie Vlodrop
Jansen
Angsterweg 16

6063 AV Vlodrop


E. Locatie Nederweert Zuid
Bax Totaalrecreatie
(Voormalige Melkfabriek Campina Melkunie BV)
Loo 22

5571 KR Bergeijk











27 mei 03 10:55