TomTom Navigator Maps of Western Europe leidt bestuurders trefzeker door heel Europa

Flexibele en gemakkelijke navigatie voor zowel zakelijk als vrije tijds-gebruik, via uw Pocket PC

Amsterdam, 27 mei 2003 - Genoeg van het gehannes met meerdere kaarten terwijl u door Europa rijdt? Raakt u ook verdwaald wanneer u op vakantie de meer toeristische route probeert te vinden? Tom Tom Navigator Maps of Western Europe maakt hieraan definitief een eind. Palmtop Software, leverancier van autonavigatiesystemen gebaseerd op Microsoft Windows Powered Pocket PC's, leidt bestuurders nu feilloos door heel Europa, met TomTom Navigator Maps of Western Europe. In combinatie met TomTom Navigator 2 bieden deze kaarten een gedetailleerd overzicht van iedere weg, rotonde en 'point of interest' voor iedere reis in Europa.

Dit nieuwe alles-in-één pakket met kaarten van 15 West-Europese landen bevat alle route-informatie die bestuurders nodig hebben om hun zakelijke reis of vakantietrip vlekkeloos te laten verlopen. Nadat de kaart van het gebied in de Pocket PC is geladen en de bestemming is opgegeven, wijst TomTom Navigator 2 aan de hand van gesproken instructies en visuele route-informatie in 2D en 3D trefzeker de route aan.

De kaarten in TomTom Navigator Maps of Western Europe zijn zeer nauwkeurig omdat ze zijn samengesteld aan de hand van de nieuwste digitale kaarttechnieken. Met behulp van TomTom Navigator 2 is het zelfs mogelijk om bij verkeersopstoppingen en files direct een alternatieve route te zoeken. De kaarten bevatten tevens een groot aantal belangrijke punten langs de route, waaronder tankstations en toeristische attracties, zodat gemakkelijk rustpunten gepland kunnen worden.

TomTom Navigator Maps of Western Europe bevat nauwkeurige kaarten van België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland. Het is met ingang van juni verkrijgbaar bij alle Europese retailers, tegen een adviesverkoopprijs van euro 189,- incl. BTW. TomTom Navigator 2 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van euro 399,-.