Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

AANRIJDING / LETSEL Eerbeek, Kruising Hallseweg/Dierenseweg/Apeldoornseweg 26 mei om 15.59 uur Betrokkene 1: 34 jarige bestuurder personenauto uit Dieren Betrokkene 2: 47 jarige bestuursder personenauto uit Zutphen Op genoemde kruising heeft tussen de twee betrokken een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij kwam de auto van de 34 jarige in de slip en sloeg over de kop. Omstanders hebben de man uit de auto gehaald en hij is per ambulance overgebracht naar het Lucas ziekenhuis. De oorzaak van de aanrijding is niet duidelijk.

DIEFSTAL BIJ TANKSTATION / EEN VERDACHTE AANGEHOUDEN Lochem, Zupthenseweg 26 mei om 03.16 uur Bij het tankstation is een tegel door de ruit gegooid. Er is een onbekende hoeveelheid shag en sigaretten weggenomen. Door getuigen werd gezien dat twee mannen wegliepen. Na enig speurwerk door de politie kon een 20 jarige inwoner uit Doetinchem worden aangehouden. De tweede verdachte werd niet aangetroffen. De 20 jarige is ingesloten. Onderzoek is ingesteld.

MEISJE VALT UIT BOOM Zupthen, Deventerweg Een 11 jarig meisje uit Zutphen is in een boom geklommen om een speeltje uit de boom te halen. Hierbij is ze uit de boom gevallen. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar het Spittaal.

AFVAL GEDUMPT Leuvenheim, Leuvenheimsestraat In het rustgebied is een grote hoeveelheid afval aangetroffen. Het betreft een hoeveel zakken vol met puin, een plastic stoel, een emmer met 25 liter latexverf, 2 dichte pakken asbest, een kapotte spiegel, een partij behang, stukken hout en ijzer. Het afval wordt door de gemeente verwijderd. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

EINDE BERICHTEN