VESTIA ROTTERDAM ZUID

Informatiecentrum Hordijkerveld officieel geopend

Het informatiecentrum Hordijkerveld is al sinds maart jongstleden in gebruik, afgelopen donderdag 22 mei werd het feestelijk geopend. Samen met de bewoners uit Hordijkerveld werd er taart gegeten en voor de kinderen waren er ballonnen en snoepjes. De officiële opening van het informatiecentrum werd verricht door Yvonne van Mastrigt, voorzitter van de deelgemeente IJsselmonde, en Karin Schrederhof, bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Zuid. Beiden zijn blij, dat er nu een permanent informatiecentrum is, dicht bij de bewoners in de wijk. Het informatiecentrum betekent voor de communicatie tussen bewoners, Vestia en de deelgemeente na een moeizaame start een belangrijke stap in de goede richting.

Vanuit dit gezamenlijk informatiepunt van de deelgemeente IJsselmonde en Vestia Rotterdam Zuid aan de Kerstendijk 1, worden de voorgenomen plannen voor de vernieuwing van de wijk aan de bewoners toegelicht. De plannen voor de vernieuwing van Hordijkerveld zijn inmiddels flink bijgesteld. Vestia en de deelgemeente IJsselmonde willen zich blijvend op een centrale plaats in de wijk presenteren om steeds de laatste stand van zaken toe te kunnen lichten. Zodra het nodige teken- en rekenwerk is verricht, zal in het informatiecentrum een maquette worden geplaatst van de wijk zoals deze er over een aantal jaren uit ziet. De klanten van Vestia Rotterdam Zuid kunnen op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur in het informatiecentrum terecht voor vragen die beantwoord zullen worden door een medewerker van Vestia Rotterdam Zuid.
Naast alle vragen over de activiteiten die met de vernieuwing van Hordijkerveld te maken hebben, kunnen de bewoners ook terecht met andere vragen die betrekking hebben op wonen in Hordijkeveld. De deelgemeente IJsselmonde, afdeling wijkbeheer, heeft een vast spreekuur in het centrum. Iedere donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur zijn de bewoners welkom. Een afspraak maken is niet nodig. Noot aan de redactie (