Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wegens succes herhaald: Accountview traint accountants voor het goede doel

Gratis stoomcursus AccountView

Amsterdam, 27 mei 2003 AccountView organiseert ook dit jaar een gratis stoomcursus AccountView voor accountants. De cursus wordt gegeven op 16, 19 en 30 juni op het hoofdkantoor van AccountView te Amsterdam en is bedoeld voor accountantskantoren die momenteel bezig zijn met een selectietraject voor nieuwe administratieve Windows-software. Met deze cursus biedt AccountView hun de mogelijkheid zelf kennis te maken met het pakket. Accountants worden zo in de gelegenheid gesteld de doorlooptijd van het selectieproces aanzienlijk te verkorten. Het doel is om met een minimale tijdsinvestering maximaal inzicht te verkrijgen in het systeem.

AccountView is zich bewust van het feit dat deze ééndaagse cursus de accountants declarabele uren kost, maar weet ook dat de onderscheidende cursus hen per saldo meer oplevert. De deelnemers investeren echter in reistijd, daarom komt AccountView hen tegemoet met een reiskostenvergoeding van ¬ 75. De accountants kunnen er voor kiezen om dit bedrag te schenken aan een goed doel zoals de Clini Clowns, het Wereld Natuur Fonds of War Child.

Richard Scheper, manager AccountView Accountancyteam: Vorig jaar hebben we deze cursus geïnitieerd en we hebben gemerkt dat er enorme belangstelling voor is. De deelnemers zijn enthousiast over de opzet: binnen één dag zowel een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de AccountView software als er mee leren werken. Dit zegt iets over de toegankelijkheid en de gebruikersvriendelijkheid van de software. De cursusdag was een welkome aanvulling op het standaard selectierepertoire van brochures doornemen, vragenlijsten opstellen, antwoorden van leveranciers vergelijken en een verkoopdemonstratie aanzien. De gratis cursus biedt accountants de mogelijkheid om écht zekerheid te krijgen over de verhalen die ze over en van AccountView hebben gehoord.

In de cursus maken de deelnemers kennis met alle facetten van het pakket. Onderwerpen die onder meer in de cursus aan bod komen:


- Structuur en bediening AccountView


- Boekingsinvoer: de snelste manier van boeken met zelf ingerichte invoervensters

- Directe verwerking en corrigeren van boekingen uit de kolommenbalans

- BusinessViews: controleweergaven zelf samenstellen

- Rapportage met behulp van de ingebouwde rapportgenerator

- Uitwisselen van gegevens met cliënten

- Importeren en converteren vanuit o.a. Exact en Grote Beer
Belangstellenden voor de cursus kunnen contact opnemen met het Accountancyteam, telefoon (020) 3552920 of per e-mail via accountancy@accountview.com.

Over AccountView

AccountView levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf in Duitsland, Engeland en Nederland. De oplossingen automatiseren aaneengeschakelde bedrijfsprocessen waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en klantenservice, al dan niet met een internet front end. De flexibele standaardsoftware van Accountview is snel te implementeren en wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op het onderhouden van langetermijnrelaties. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van ruim 12.000 bedrijven die de producten en diensten van Accountview afnemen zijn o.a.: Xenos BV, De Jong Intra Vakanties, GIBO Groep, Vedior Holding BV, Toyota Industrial Equipment Nederland BV, KLM Exel, Mazars en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView kunt u vinden op www.accountview.com.