Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 27-05-2003 Persberichten district Den Bosch

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS, `s-Hertogenbosch/ Heusden

Maandagavond is op de Aert van Nesstraat een 21-jarige Bosschenaar aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Na een korte achtervolging kon de man worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in `s-Hertogenbosch.

Maandagavond is van een 45-jarige vrouw uit Vlijmen de auto inbeslaggenomen. De automobiliste reed op de N267 toen de politie haar voor controle aan de kant zette. De vrouw bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

RIJDEN ONDER INVLOED, `s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Hoge Slagen in `s-Hertogenbosch een 59-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Tegen de automobilist werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van twee uur.

BEDRIJFSINBRAAK, `s-Hertogenbosch

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Statenlaan in `s-Hertogenbosch. Een getuige hoorde glasgerinkel en zag dat er een raam vernield was. Voor het raam stonden twee jongens met een scooter. De 44-jarige man zag een derde jongen uit het vernielde raam klimmen. Hij trachtte het drietal tegen te houden, deze wisten echter te ontkomen. Het is nog onbekend wat er uit het pand ontvreemd is.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is in een winkel aan de Arena in `s-Hertogenbosch een 50-jarige man uit Houten aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. Winkelpersoneel zag dat de man in de winkel labels van verschillende kledingstukken haalde. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in `s-Hertogenbosch.


Tijdens snelheidscontrole op de Graafsebaan te Rosmalen op 27 mei 2003 zijn 10 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 75 km.