Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 27-05-2003 Persberichten district AA & Dommel

BROMFIETSTER GEWOND, Boxtel

Maandagmiddag is op de kruising van de Oude Dijk en de Oranjelaan in Boxtel een 16-jarige bromfietster gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het meisje reed over de Oranjelaan in de richting van de Oude Dijk. Zij verleende bij het naderen van de kruising vermoedelijk geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 38-jarige automobiliste uit Liempde. De bromfietster werd met verwondingen aan haar benen overgebracht naar het ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

RIJBEWIJZEN INGEVORDERD, Sint-Oedenrode

Maandagavond zijn tijdens een snelheidscontrole aan de Lieshoutseweg in Sint-Oedenrode twee rijbewijzen ingevorderd. Een 19-jarige automobilist uit deze plaats reed 151 km/u waar maximaal 80 km/u is toegestaan. Van een 32-jarige automobilist uit Helmond werd het rijbewijs ingevorderd omdat hij op deze weg 54 km/u te hard reed.

BRAND GARAGEBOXEN, Boxtel

Maandagavond brak er brand uit in een tweetal garageboxen aan de Beekstraat in Boxtel. Brandweer kon de brand blussen. De brand is vermoedelijk aangestoken.

ILEGALE VREEMDELING, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag zag de politie op de Akkerstraat in Vught een auto rijden waarvan de bestuurder vreemd rijgedrag vertoonde. Bij controle bleek de man een illegale vreemdeling te zijn. De 28-jarige man is overgebracht naar het politiebureau in `s-Hertogenbosch waar hij is ingesloten ter vaststelling van identiteit, nationaliteit en verblijfsrechtelijke positie.