Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 27-05-2003 Persberichten dsitrict Maasland

SOFTDRUGS, Nistelrode

Maandagavond is op de Delst in Nistelrode een 33-jarige Ossenaar aangehouden. Agenten troffen tijdens een controle twee zakken softdrugs aan in zijn auto. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Uden. De man is voor nader onderzoek inverzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

Maandagavond is op de Voorburcht in Oss een 63-jarige man uit Geffen aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van vier uur en er werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. In de nacht van maandag op dinsdag is op de Gewandeweg in Oss een 41-jarige automobilist uit deze plaats aangehouden voor hetzelfde feit. De man kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal. Dinsdagochtend werd op de Megensebaan in Oss een 25-jarige man uit Megen aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van één uur en een proces-verbaal.

SNELHEIDSCONTROLE OSS

Tijdens snelheidscontrole op de Graafsebaan te Oss op 27 mei 2003 zijn 38 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 110 km.