Ingezonden persbericht

27 mei 2003
Persbericht

2dehands.nl lanceert de eerste revalidatierubriek


*2dehands.nl heeft een primeur. Zij lanceert als eerste vraag- en aanbodsite van Nederland een revalidatierubriek. De vraag van bezoekers naar hulpmiddelen bleef toenemen. De site sprong hier direct op in en opende op 26 mei revalidatie.2dehands.nl.


*In Nederland wonen verscheidene mensen met een fysieke handicap. Om beter te kunnen functioneren binnen onze maatschappij hebben gehandicapten revalidatiemiddelen nodig als; rolstoelen, steunen, scootmobielen en andere producten. Nieuwe hulpartikelen zijn duur en helaas vergoed het ziekenfonds deze producten niet altijd. Nu het kabinet de eigen bijdrage in de zorg wil verhogen, zijn tweedehands hulpproducten een ideale manier om deze kosten te verlagen.


*Bij de redactie van 2dehands.nl kwamen per week tientallen mails binnen met de vraag waar men revalidatiemiddelen moest plaatsen. Rolstoelen stonden tussen de bakfietsen en krukken tussen het keukenmeubilair. We hopen met deze nieuwe rubriek dat de site weer een stukje toegankelijker is geworden, aldus Maarten Beucker Andreae, directeur van 2dehands.nl.


*Een advertentie op 2dehands.nl is gratis. Het plaatsen is eenvoudig en advertenties zijn direct zichtbaar. Sinds het ontstaan in 1997 is 2dehands.nl uitgegroeid tot iin van de grootste vraag- en aanbodsites van Nederland en is door en voor de bezoekers verbeterd en verder uitgebreid tot wat het nu is. De site heeft 75.000 advertenties en telt per dag 50.000 bezoekers. Andere grote categoriekn op 2dehands.nl zijn o.a. computer, boeken, muziek, maar ook auto en kids.

Info:

------
Wilt u meer informatie over het bovenstaande persbericht dan kunt u telefonisch contact opnemen met Talita de Waal, sitemanager van 2dehands.nl. Zij is te bereiken tijdens kantooruren op 020-4686391 of via de mail talita@tty.nl