Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Bergen op Zoom (27/5)

Bergen op Zoom, dinsdag 27 mei 2003

Vermissing Melissa Raats

BERGEN OP ZOOM: de politie heeft nog altijd geen spoor van de vermiste Melissa Raats. Zij werkt momenteel met 12 personen aan het onderzoek, dat erop is gericht Melissa op te sporen. Inmiddels is bij de politie, mede dankzij alle aandacht in de media, een twintigtal tips binnengekomen. De gouden tip, die meer zicht zou moeten bieden op de huidige verblijfplaats van Melissa, zat er echter nog niet bij. Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet.

Beschonken achter het stuur

BERGEN OP ZOOM: Een 31-jarige man uit Bergen op Zoom is vannacht aan de Van Dedemstraat omstreeks 02.00 uur bij een controle aangehouden terzake het rijden onder invloed van alcohol houdende drank. De man is met een dagvaarding en een rijverbod heengezonden.

Verkeersongeval met schade

OSSENDRECHT: Dinsdagochtend omstreeks 10.00 uur vond op het Leempad een aanrijding plaats tussen twee personenauto`s, waarbij beide voertuigen zodanig beschadigd raakten, dat ze getakeld dienden te worden. Een 26-jarige bestuurster uit Ossendrecht gaf geen voorrang aan een 18-jarige bestuurder, eveneens uit Ossendrecht. Beide personen kwamen, na een korte controle door de ter plaatse gekomen huisarts, met de schrik vrij.

Snelheidscontroles

HOOGERHEIDE: Dinsdagochtend zijn snelheidscontroles gehouden op de Duinstraat en Kooiweg. Hierbij werden geen overtredingen geconstateerd. Op de Doelstraat bleken vier bestuurders in overtreding te zijn. De hoogst gemeten snelheid in deze 30 km-zone bedroeg 52 km per uur.

PUTTE: Op dinsdagochtend werden ook snelheidscontroles gehouden op de Rozenstraat en Sint Dionysiusstraat. In de Sint Dionysiusstraat werden 7 bekeuringen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid bedroeg in deze 30 km-zone 54 km per uur. In de Rozenstraat werden geen bekeuringen uitgeschreven.

Poging inbraak woning

ROOSENDAAL: Bij een woning aan de Burg.Prinsensingel werd vannacht omstreeks 4.00 uur een poging tot inbraak gedaan. Er werd gebruik gemaakt van een breekvoorwerp.
Hierdoor is zowel de deurpost als de deur beschadigd. De dader werd echter gestoord bij zijn pogingen de woning binnen te komen en heeft zich uit de voeten gemaakt.

Bron: Manon Ostendorf