Arcadis NV

010 2532 300
023 5668 513

Arnhem, 27 mei 2003

Ir. Frank Goossensen benoemd tot directeur regio West van ARCADIS

Ir. Frank Goossensen is benoemd tot directeur regio West van het advies- en ingenieursbureau ARCADIS. In die rol is Goossensen verantwoordelijk voor de verdere versterking en uitbouw van de positie van ARCADIS in West-Nederland. In deze regio opereert ARCADIS vanuit kantoren in Hoofddorp, Rotterdam en Hoorn.

Goossensen is sinds 1992 werkzaam bij ARCADIS, het meest recent in de functie van regiomanager in kantoor Hoofddorp. In de jaren daarvoor heeft hij op verschillende functies binnen de onderneming gewerkt.

ARCADIS wil in West-Nederland de komende jaren blijven inspelen op belangrijke thema's als stedelijke ontwikkeling, locatieontwikkeling, groene ruimte, waterbeheer, milieu en bereikbaarheid/mobiliteit.

Zo was en is ARCADIS in deze regio ondermeer betrokken bij de herontwikkeling van het Oosterdokeiland bij Amsterdam, de renovatie van het Rijksmuseum in Amsterdam, Floriade 2002, de herontwikkeling van de stationslocatie in Amersfoort, recreatiecomplex en jachthaven Marnemoende, de kunstgrasvelden van de Arena en 's werelds grootste natuurbrug in het Goois Natuurreservaat

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers. ARCADIS telt 8500 medewerkers, die met elkaar een jaarlijkse omzet van EUR 850 miljoen genereren. We zijn resultaatgericht, investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we opdrachtgevers maximale waarde kunnen bieden in de vorm van haalbare oplossingen die bijdragen aan hun succes.

© ARCADIS, nv. All rights reserved.