Politie Zeeland


W-3588-2003 WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN
Dinsdagmiddag omstreeks 14.00 uur zijn in een winkel aan de Lange Delft in Middelburg drie jongemannen aangehouden voor diefstal.
Een 19-jarige Goesenaar had een beveiligingslabel van een broek verwijderd en wilde met deze broek de winkel verlaten zonder af te rekenen.
Hij werd door het personeel van de winkel overgedragen aan de politie. Bij aanhouding bleek dat hij uit een andere winkel ook kleding had weggenomen. Twee maten van hem, een 14-jarige jongen uit 's Gravenpolder en een 19-jarige inwoner uit Gorinchem zijn ook aangehouden.
Alle drie zijn ze voor verhoor meegenomen naar het bureau.

O-3589-2003 BANK IN BRAND GESTOKEN
Dinsdagmiddag rond 17.00 uur kwam een melding binnen van een brand bij de JOP
( jongerenontmoetingsplaats) aan het Wolfertsplein in Wolphaartsdijk.
Het bleek te gaan om een bank die in brand was gestoken. De brandweer had het brandje snel geblust.
De jongelui die verantwoordelijk zijn voor de brandstichting zullen worden doorverwezen naar HALT.

O-3590-2003 DURE HAAKJES
Dinsdagmiddag rond 15.15 uur is in de PRAXIS in Zierikzee een 25-jarige inwoner uit Zierikzee aangehouden wegens diefstal.
De man had 2 haakjes met een totale waarde van 64 euro uit de winkel weggenomen.
Hij ontving een boete van 115 euro.

O-3591-2003 AANRIJDING
Op het bedrijfsterrein van de TOTAL in Nieuwdorp vond dinsdagmiddag om 13.15 uur een aanrijding plaats waarbij 3 personenauto's waren betrokken.
Een 32-jarige automobilist uit Grobbendonk die met zijn auto stilstond in een parkeervak reed op een gegeven moment achteruit maar verleende daarbij geen voorrang aan een 42-jarige automobilist uit Vlissingen.
Door de aanrijding schoot de auto van de 32-jarige man door op een geparkeerde auto.
Er was alleen blikschade.

W-3592-2003 BROMFIETSER TEN VAL
Op de Buitenruststraat in Middelburg is dinsdagmorgen om 09.00 uur een 16-jarige inwoner uit de gemeente Veere op zijn bromfiets onderuit gegaan.
Een 55-jarige bestuurder van een bestelauto uit Oost-Souburg reed vanuit een uitrit de Buitenruststraat op. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de bromfietser die hem van links naderde.
Beide voertuigen raakten beschadigd.
























Politie Zeeland