Ingezonden persbericht


NIEUWS

Kongsvinger, 23 mei 2003

Hartelijk gefeliciteerd:
Ibas viert 25 jaar aan de top van de markt

Het gegevensbeveiligingsbedrijf Ibas is een groot succes. Begonnen als een bescheiden Noors bedrijf op het gebied van computerreparaties, is Ibas uitgegroeid tot een gevestigde onderneming van wereldklasse die wereldwijd is gespecialiseerd in gegevensherstel, gegevensverwijdering en diensten op het gebied van computercriminalistiek. Het 25 jaar oude bedrijf staat nu synoniem voor kwaliteit.

Van oorsprong is Ibas een Noors bedrijf dat aanvankelijk alleen op de Noorse markt opereerde. Nu wordt daarentegen 80 procent van de inkomsten van het bedrijf gegenereerd buiten Noorwegen. Zo bevinden zich dochterondernemingen in steden als Londen, Parijs, Singapore, Hamburg, Kopenhagen, Helsinki en Stockholm. Daarbij beschikt het bedrijf over bewezen en ervaren distributeurs in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Spanje, Italië, Turkije, Hongkong, Canada en de Verenigde Staten.

Deskundigheid en ervaring als sleutel
"Ibas is een pionier geweest op het gebied van gegevensherstel in Europa. Onze uitdaging is gelijke tred te houden met de vele radicale vernieuwingen die de afgelopen 25 jaar hebben gezorgd voor een revolutie in opslagtechnologie. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Dankzij de uiteenlopende opdrachten hebben we een groot inzicht verkregen en een schat aan ervaring opgedaan in de markt. Dit is van cruciaal belang geweest voor het succes van Ibas. Gedurende de voorbijgaande jaren hebben we overal ter wereld gezorgd voor tevreden klanten. Een van onze prioriteiten is het leveren van goed werk zodat de naam van Ibas altijd wordt geassocieerd met kwaliteit. Vandaag de dag weten onze klanten dat Ibas problemen kan oplossen waar andere bedrijven tekortschieten", zegt Arve Saghaug, Managing Director van Ibas.

Neem voor meer informatie contact op met: Robbert Brans E-mail: datarecovery@norman.nl
Websites: www.norman.nl, www.ibas.be
Norman/SHARK BV
Diamantlaan 4a Postbus 159 Direct tel:+31-(0)23-7890240 2132 WV 2130 AD Algemeen:+31-(0)23-7890244
Hoofddorp Hoofddorp Fax: :+31-(0)23-5613165

Het gegevensbeveiligingsbedrijf Ibas, opgericht in 1978, is een van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van gegevensherstel en gegevensverwijdering, met computercriminalistiek als opkomend specialisme. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Kongsvinger, Noorwegen en heeft wereldwijd dochtermaatschappijen, distributeurs en partners. Ibas maakt deel uit van de Norman-groep. Bezoek voor meer informatie de website www.ibas.com


---- --