Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Molukse studenten verenigen zich in 2003

PMM Lawamena: altijd vooruitgaan

Op 28 Mei 2003 vindt in Utrecht de lancering plaats van de Molukse studentenvereniging PMM Lawamena. 'Persatuan Mahasiswa Maluku' betekent Molukse studentenvereniging en de vertaling van Lawamena is 'altijd vooruitgaan'. De vereniging wil de onderlinge hechtheid bevorderen onder Molukse HBO en WO studenten uit heel Nederland. Vertrouwen in elkaar en vooruitstrevendheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. In het kader van de ontwikkeling van Molukse studenten organiseert PMM Lawamena uiteenlopende activiteiten. De landelijke aftrap voor Molukse studenten èn overige geïnteresseerden op 28 mei bestaat uit een congres en culturele expositie, met aansluitend een groot feest.

Lancering Molukse studentenvereniging

Het congres 'The Sky is the LimitŽ heeft als thema 'Empowerment' en wordt gehouden in congreszaal Domstad in Utrecht. Tijdens deze dag zullen een aantal gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven inspirerende lezingen geven over de kernwaarden die de PMM Lawamena stelt: vertrouwen, vriendschap en vooruitstrevendheid. Daarnaast wordt er in een aparte zaal een culturele expositie gehouden, met medewerking van twee Molukse kunstenaressen. Een interessant, leerzaam en cultureel programma voor Molukse studenten en andere geïnteresseerden. Aansluitend is er een feest in Club STORM eveneens in Utrecht waar landelijk bekende djŽs zoals Quinten de Rozario en zangeres Jessie K zullen optreden. Bovendien maak je als bezoeker kans op een dagje in een Ferrari of een arrangement compleet verzorgd naar de Loveparade. Kaarten voor het congres bedragen ? 7,50 voorverkoop/ ? 8,50 deurverkoop, voor het feest ? 11,50 in voorverkoop/ ? 12,50 deurverkoop.

Lidmaatschap

PMM Lawamena is een ontmoetingsplek voor Molukse HBO en WO studenten van alle studierichtingen vanuit heel Nederland. Informatie over lidmaatschap, de vereniging, het congres en feest is te vinden op www.lawamena.nl of u kunt contact opnemen met het bestuur via info@lawamena.nl.