TRAVEL24.COM

Digitale samenwerking Travel24.com en Olympia

Persbericht 15/003

28 Mei 2003

Digitale samenwerking Travel24.com en Olympia

Vanaf deze week zijn op de website van reisagent Travel24.com de vakanties van Olympia online te boeken. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar Griekenland, Turkije en Gambia. Via de geïmplementeerde module van Olympia kan online het reisaanbod opgevraagd en geboekt worden. Travel24.com blijft haar website uitbreiden en vernieuwen. Algemeen directeur Tom Roefs; 'Met dit nieuwe samenwerkingsverband zijn naast de vakanties van Neckermann, nu ook die van Olympia realtime te boeken via onze websites www.travel24.com en www.rainbowholiday.nl. Daarnaast zijn de campingvluchten van deze reisorganisatie opgenomen in onze Waverunner chartermodule. Met behulp van deze module zie wij onlangs op onze website introduceerden, kan de consument zelf chartertickets naar zonnige bestemmingen boeken.'

De afhandeling van de online boeking wordt in zijn geheel verzorgd door Olympia. Bij vragen kan het call center van Travel24.com geraadpleegd worden.

Over Travel24.com
Travel24.com Nederland maakt onderdeel uit van het internationale netwerk van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal. Travel24.com heeft meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus versmelten de belangrijkste componenten 'uitgebreide reisinformatie' en 'compleet aanbod' met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.

///////////////////////

Noot voor de redactie/