Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-05-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 09.15 uur

Aanrijding

BREUKELEN- Dinsdag raakte een vrouw gewond na een aanrijding. Een 50-jarige vrouw uit Oud Gastel reed omstreeks 14.50 uur over de West Kanaaldijk, komende uit de richting Nieuwer ter AA. Ze kwam hier in aanrijding met een 73-jarige automobilist uit Bussum.

De vrouw week nog uit naar rechts en reed daardoor met haar wielen door de berm. Vervolgens rolde ze over het dak het talud af. Haar auto raakte zwaar beschadigd en de vrouw liep letsel op aan haar rug en had diverse wonden door glas. De auto van de man raakte licht beschadigd.

Gordelcontrole

WOERDEN- Dinsdag hield de politie een gordelcontrole. Tussen 19.40 en 21.00 uur werd er op de Jozef Israelslaan en Leidsestraatweg gecontroleerd op het gebruik van gordels. Er zijn 15 bekeuringen uitgedeeld voor bestuurders die geen gordel droegen.

Diefstal

BREUKELEN- Dinsdagavond werd een man aangehouden op verdenking van diefstal. Omstreeks 22.50 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een getuige die een man had gezien op een terrein aan de Keulschevaart. Hij legde materialen in zijn auto en ging er daarna met een hoge snelheid vandoor.

De getuige is achter de auto aan gereden en gaf telefonisch haar positie door aan de politie. Ze raakten het voertuig kwijt, maar na een paar minuten reed de auto de politie tegemoet en kon de bestuurder worden aangehouden. De 29-jarige man uit Gouda is ingesloten voor nader onderzoek.