Waterschapsverkiezingen: Rivierenland


Gespreide verzending stempakketten 27-5-2003

Bij deze Waterschapsverkiezingen werken zes waterschappen in Midden-Nederland samen. Dit betekent dat er in totaal meer dan 3,2 miljoen stempakketten worden verzonden. Op dit moment vindt de verzending van deze stempakketten plaats.

Door de grote hoeveelheid stempakketten neemt de verzending door TPG Post een aantal dagen in beslag. Het kan dus zijn dat u uw stempakket nog niet heeft ontvangen, terwijl uw buren het al in bezit hebben.

Het kan ook voorkomen dat de stempakketten voor de stemgerechtigden op een bepaald adres over verschillende dagen verspreid aankomen. Dit is met name het geval als een van de bewoners op het adres ook stemrecht heeft voor de categorieën gebouwd en/of ongebouwd. Door de samenvoeging van deze stembiljetten met het stembiljet voor de categorie ingezetenen in één envelop hebben deze stempakketten een ander productieproces doorlopen.

Woensdag 28 mei worden de laatste stempakketten verzonden. U ontvangt uw stempakket daarom (rekening houdend met Hemelvaartsdag) uiterlijk op vrijdag 30 of zaterdag 31 mei.