Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwerkerk aan den IJssel, 28 mei 2003

De MyTravel Mastercard, sparen voor je vakantie!

In samenwerking met Mastercard introduceert MyTravel de MyTravel Mastercard. Uniek is dat voor iedere Euro uitgegeven met deze kaart de houder automatisch één MyTravel Point krijgt. Deze Points worden omgezet in kortingen op vakanties die bij MyTravel te boeken zijn. Deze creditcard levert dus geld op!

De houder van een MyTravel Mastercard spaart bij iedere uitgave voor korting op zijn vakantie. Bij 2500 Points wordt er automatisch een reischeque ter waarde van E 25,- toegestuurd. Daarnaast kunnen de gespaarde MyTravel Points ook worden verzilverd bij speciale aanbiedingen, die uitsluitend geldig zijn voor de houders van de MyTravel Mastercard. Eveneens biedt de MyTravel Mastercard naast het bekende wereldwijde betaalgemak ook nog een aantal extra gratis verzekeringen voor reisongevallen, hulpverlening, vluchtvertraging en bagagevertraging als de reis bij MyTravel is geboekt en betaald met de MyTravel Mastercard.

'Onze bestaande klanten ontvangen deze week een mailing met daarin het speciale aanbod. De kaart kost slechts E 25,- per jaar en is op basis van no use, no pay. Je betaalt pas voor de MyTravel Mastercard nadat je deze voor de eerste keer hebt gebruikt' aldus Emile Ruempol, directeur MyTravel Reiswinkels. 'Wij zijn de samenwerking met Mastercard aangegaan omdat wij vinden dat onze service verder moet gaan dan alleen het boeken van een vakantie in onze Reiswinkels. Door het betalen van de reis met de kaart krijgt de klant gratis een aantal verzekeringen die goed van pas kunnen komen. Bovendien sparen ze op hun vakantie weer voor de volgende reis. Dat is pas leuk op vakantie gaan!'

De eerste MyTravel Mastercard zal medio juni bij de houders in de bus vallen. In de Reiswinkels en door Mastercard zullen er de komende tijd ook promotie-acties worden gevoerd ter introductie van de MyTravel Mastercard.