Ingezonden persbericht

10 jaar Duscholux

Design, installatiegemak en service als pijlers

VIANEN, 20030528 -- Duscholux Nederland, gevestigd te Vianen, viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Sinds de opening in 1993, heeft het merk een stevige positie opgebouwd. De consequente aandacht voor design met doordachte details, installatiegemak en service zijn vanaf het begin de pijlers van het merk en de organisatie geweest.

ien jaar geleden bestond het Duscholux assortiment voornamelijk uit design douchewanden en -bakken. Inmiddels is het productenpakket uitgegroeid tot een zeer uitgebreid assortiment van douchewanden, -bakken, baden, whirlpools, wellness/stoomcabines en fitnesspanelen.

Markt- en oplossingsgericht
Kenmerkend voor de Duscholux producten is de doordachte uitvoering die rekening houdt met de dagelijkse praktijk van zowel de installateur als de eindgebruiker. "In de loop der jaren introduceerden we bijvoorbeeld de Magic Plus douchewand, voor bad/douchecombinaties met ongelijkzijdige bad- en doucheafmetingen. Dit bleek een oplossing voor praktische marktvragen. De Caraibe Zoom douchewand met een telescopisch profiel, bood een kosteneffectieve oplossing voor corrigeren van afwijkingen in wanden en vloeren. Ook het LSO systeem voor douchewanden met schuifdeuren is een zeer gewaardeerde oplossing. Daarmee kunnen de panelen van de wand losgehaald worden voor eenvoudig en grondig schoonhouden. Het bad DUSCHO-creativ maakte maatwerk mogelijk zonder kostenverhoging. Daarmee werd het realiseren van een individueel design en/of het wegwerken van een lastige kolom ook kostentechnisch zeer aantrekkelijk. Stuk voor stuk oplossingen die exact inspelen op de niches in de markt," aldus Feiko Westra, directeur van Duscholux Nederland.

'Kentekenbewijs'
Bijzonder is ook dat alle Duscholux producten zijn voorzien van de bekende blauwe Duscholux merkclip. Onder deze clip bevindt zich het Duscholux 'kentekenbewijs', ofwel het unieke garantie- en identificatienummer. Aan de hand daarvan kan het product snel en doeltreffend geïdentificeerd worden voor een efficiënte nabestelling van onderdelen.

Scholing en service
Duscholux is onlangs gestart met een nieuwe serie van commerciële en technische scholingen voor haar relaties. Tot het servicepakket behoort echter ook technische ondersteuning ter plaatste indien de installateur daar gebruik van wil maken. Of het nu gaat om het inmeten van maatwerk, het assisteren bij het plaatsen van een product, het leveren van onderdelen of om het afhandelen van storingen. Op verzoek wordt ook assistentie verleend bij het installeren van hardglazen douchewanden.

In het kader van het 10-jarig bestaan worden in de loop van dit jaar actuele, geoptimaliseerde versies van de meest populaire Duscholux producten van het eerste uur geïntroduceerd. Hiertoe behoort onder meer de Piccolo City. Deze jongste variant in het Piccolo assortiment van ruimtebesparende oplossingen voor de kleine badkamer, biedt nieuwe mogelijkheden met een eigentijds design en de nieuwste technieken.



Ingezonden persbericht