Ingezonden persbericht

Adobe Acrobat 6.0 productlijn nu verkrijgbaar

Bètaklanten enthousiast over het gemakkelijk en betrouwbaar creëren, bewerken en uitvoeren van Adobe PDF

Amsterdam, 28 mei 2003 - Adobe Systems Incorporated, de leider in network publishing, kondigde vandaag de onmiddellijke verkrijgbaarheid aan van de Adobe® Acrobat® 6.0 productlijn, een grote upgrade en uitbreiding van één van de belangrijkste softwaretoepassingen van het bedrijf en een kritiek onderdeel van zijn oplossingen voor het integreren van documenten in bedrijfsprocessen. De nieuwe Acrobat 6.0 familie biedt werkgroepen en zakelijke, creatieve en technische professionals de mogelijkheid op een efficiënte manier bestanden in het Adobe Portable Document Format (PDF), een erkende norm voor betrouwbare verspreiding van elektronische documenten, te creëren, te delen, te bewerken en te archiveren.

"De noodzaak om documentgebaseerde processen te stroomlijnen om de activiteiten binnen een onderneming efficiënter te maken, is nog nooit belangrijker geweest dan binnen de huidige zakelijke wereld," aldus Yasuo Yoshinari, business planning department manager van Hitachi Ltd. Power & Industrial Systems." "Met de Acrobat 6.0 productlijn kunnen we zowel de nauwkeurigheid als de kwaliteit van onze technische documenten verbeteren. Acrobat 6.0 Professional biedt ons met name de samenwerkingstools die speciaal voor de productie-industrie werden ontworpen. Uiteindelijk voegt dit waarde toe aan onze investeringen in technologie, onze organisatie en onze mensen."
Klanten rekenen op Acrobat 6.0 door de hulp die de software biedt bij het in goede banen leiden van documentprocedures. Als onderneming die documentatie ontwikkelt voor producten die over de hele wereld worden gemaakt, moet Motorola complexe documenten ter herziening naar teamleden sturen die verschillende talen spreken en in verspreid liggende productie- en ontwerpcentra werken. Met Acrobat 6.0 kan de onderneming strenge regels voor het opmaken van documenten en inhoud instandhouden, en kan materiaal gemakkelijker worden gevolgd op zijn weg door uitgebreide bewerkingscycli. Verkoopleider Macy's West, een divisie van Federated Department Stores, Inc., vertrouwt op Acrobat 6.0 om de documentintensieve werkstromen voor advertenties en reclameacties te verbeteren, met name de procedures die afhankelijk zijn van het betrouwbaar aanmaken van PDF/X-compatibel materiaal. Geavanceerde ondersteuning in Acrobat 6.0 voor het becommentariëren van CAD-tekeningen in Adobe PDF biedt de technici van Vanasse Hangen Brustlin, Inc. (VHB), een onderneming die technische, planning- en milieuservices levert, de mogelijkheid om technische content sneller dan ooit tevoren te herzien en goed te keuren. De Acrobat familie - Acrobat 6.0 Professional, Acrobat 6.0 Standard en Acrobat Elements -biedt verschillende functionaliteitniveaus om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant. Het meest uitgebreide product, Acrobat 6.0 Professional, helpt zakelijke, creatieve en technische professionals, die werken met complexe en grafisch rijke lay-outs, het proces van documenten uitwisselen en samenwerken te verbeteren. Acrobat 6.0 Standard stelt werkgroepen in staat het herzien van documenten te vereenvoudigen met behulp van intuïtieve tools en een nieuwe, taakgebaseerde interface. Acrobat Elements is een volumelicentie product, waarmee bedrijven een relatief goedkope oplossing wordt geboden voor het creëren van Adobe PDF op iedere desktop, waardoor betrouwbare, efficiënte documentverspreiding en serieuze besparingen worden gerealiseerd. Elk lid van de Acrobat familie biedt bedrijven de mogelijkheid te profiteren van de sterkten van PDF als het gaat om documentpresentatie en van XML als het gaat om gegevensuitwisseling.
Adobe kondigde vandaag ook de onmiddellijke verkrijgbaarheid aan van Adobe Reader® 6.0 software, een bijgewerkte en hernoemde versie van de algemeen gebruikte, gratis Acrobat Reader. Adobe Reader, dat een groot aantal verschillende desktops en platforms voor mobiele apparatuur ondersteunt, is de ideale toepassing voor het bekijken, bewerken en afdrukken van Adobe PDF content, van bedrijfsdocumentatie en formulieren tot Photoshop® Album diashows, e-books en geïntegreerde multimedia. Adobe Reader is als download gratis verkrijgbaar via www.adobe.nl. Het bedrijf heeft sinds de introductie in 1993 al meer dan een half miljard exemplaren van het product verspreid. Prijzen en verkrijgbaarheid
Acrobat 6.0 Professional en Acrobat 6.0 Standard for Windows® 98 Second Edition (uitsluitend Acrobat 6.0 Standard), Windows NT® Workstation 4.0 (met servicepack 6), Windows 2000 Professional (met servicepack 2), Windows XP Home, Professional en Tablet PC Editions en Mac OS X v10.2.2 zijn onmiddellijk verkrijgbaar in de Engelse taalversie. De aanbevolen verkoopprijs van Acrobat 6.0 Professional (Internationaal Engels) is Euro 559. Geregistreerde gebruikers van Acrobat 4.0 en Acrobat 5.0 kunnen upgraden naar Acrobat 6.0 Professional IE voor de aanbevolen verkoopprijs van euro 175. De aanbevolen verkoopprijs van Acrobat 6.0 Standard IE is euro 369. Geregistreerde gebruikers van Acrobat 4.0 en Acrobat 5.0 kunnen upgraden naar Acrobat 6.0 Standard IE voor de aanbevolen verkoopprijs van Euro 115. De producten zijn eveneens verkrijgbaar via de licentieprogramma's van Adobe. Tot de beschikbaarheid van de Nederlandstalige versie is Acrobat 5.0 NL beschikbaar tegen de standaard prijzen. Iedereen die na aankondiging van Acrobat 6.0 versie 5.0 aankoopt (binnen de Adobe Grace period) krijgt gratis een upgrade naar Adobe Acrobat 6.0 Standard editie. Acrobat Elements IE is onmiddellijk verkrijgbaar voor Windows 98 Second Edition, Windows NT Workstation 4.0 (met servicepack 6), Windows 2000 Professional (met servicepack 2) en Windows XP Home, Professional en Tablet PC Editions. Het product, dat uitsluitend verkrijgbaar is via de licentieprogramma's van Adobe, heeft een prijs vanaf Euro 36 per werkstation bij een licentie voor 1.000 werkstations.
Informatie over de verkrijgbaarheid van andere taalversies van de Acrobat 6.0 productlijn, evenals meer informatie over prijzen, upgraden en ondersteuningsbeleid, is on-line beschikbaar via en .

Over Adobe
Adobe Systems Incorporated, de leider op het gebied van Network Publishing (www.adobe.com) werd opgericht in 1982 en ontwikkelt software voor zakelijke en professionele gebruikers. Met de software van Adobe kunnen klanten visueel aantrekkelijke informatie met een fascinerende en betrouwbare content creëren en beheren. Adobe, met het hoofdkantoor gevestigd in San Jose (Californië), is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. ###
© 2003 Adobe Systems Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Adobe, het Adobe logo, Acrobat, Photoshop en Reader zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Windows en Windows NT zijn ofwel handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Mac is een handelsmerk van Apple Computer Inc. geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

>



Ingezonden persbericht