Ingezonden persbericht


Eindhoven, 28-05-2003

PERSBERICHT

Waait de nieuwste trend uit Amerika over naar Nederland!

Op 1 mei j.l. heeft Hookah.nl de stap gezet een van de nieuwste rages uit Amerika naar Nederland te halen. Het is een traditie die al eeuwen oud is in het Midden-Oosten, maar voor vele van ons nieuw is. Hookah.nl stelt U in de mogelijkheid om dit 'stukje buitenland' nu bij u in huis te halen!

Hookah.nl is de leverancier van hookahs (oftewel de waterpijpen), accessoires en tabak voor alle grootverbruikers en kleinverbruikers in Nederland. Nu er op sigaretten roken steeds meer kritiek komt, steekt er iets 'nieuws' de kop op. Deze gezellige, relaxte en sociale bezigheid boekt in omringende landen snel aan populariteit!

De verwachtingen reiken zelfs verder dan alleen Nederland, door goede contacten met de producenten/ eigenaren van dit product is Hookah.nl in staat een constante service en een constant product te bieden. Door de uitmuntende kwaliteit af te zetten tegen een goede prijs lijken expansiemogelijkheden in heel Europa zeker niet ondenkelijk!

Slaat dit product ook hier aan dan zal het niet lang gaan duren voordat, net zoals in Amerika, de welbekende hookah bars als paddestoelen uit de grond schieten. Zoek voor de lol eens op "hookah bar" in een willekeurige zoekdienst, en je zult verbaasd zijn hoe snel, en in welke omvang dit fenomeen zich hier ontwikkeld heeft. Laten we hopen dat ons iets soortgelijks te wachten staat.

Voor nadere informatie: http://www.hookah.nl

Tel. 06 - 24701528

---- --