Universiteit Maastricht

Universiteit Maastricht
Persbericht
28 mei 2003

Dr. Philip Vergauwen benoemd tot voorzitter Universiteitsraad

De Universiteitsraad van de Universiteit Maastricht (UM) heeft dr. Philip Vergauwen benoemd tot nieuwe voorzitter. De benoeming is voor de periode tot maart 2004.

Vergauwen is de opvolger van de onlangs teruggetreden dr. Alita Hidding. De Universiteitsraad is het medezeggenschapsorgaan van de UM. De raad is samengesteld uit vertegenwoordigers van het wetenschappelijk en ondersteunend personeel en van studenten. Als voorzitter zal Vergauwen zich inzetten om de Raad in de gelegenheid te stellen zijn functie zo goed mogelijk te vervullen, onder meer als het gaat om de realisatie van de strategische keuzes die de UM heeft gemaakt en nog zal gaan maken op het gebied van onderwijs, onderzoek en internationalisering.

Philip Vergauwen is als universitair docent werkzaam voor het Accounting & Information Management Department van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de UM.

Noot voor de pers
De afdeling Communicatie van de Universiteit Maastricht is bereikbaar via 043 388 2044. Mailto:pers@bu.unimaas.nl. De persberichten van de UM staan op internet: www.pers.unimaas.nl.