Gemeente Bladel



Stichting Beveiliging en Ondernemerscontact Hapert gaan samen

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Bladel (SBBB) en het Ondernemerscontact Bedrijventerrein Hapert (OCBH) hebben besloten om de activiteiten te bundelen in de op te richten: "Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel"

De vereniging stelt zich tot doel:


- de belangen van de ondernemers van de bedrijventerreinen te behartigen;

- de kwaliteit van de dienstverlening en die van de terreinen te verhogen;

- besparingen te realiseren door bijvoorbeeld gezamenlijk in te kopen;
- op te treden als gesprekspartner bij onderhandelingen met de (lokale) overheid en derden.

Met het oprichten van de vereniging wordt elke aangesloten ondernemers in staat gesteld mee te profiteren van de voordelen van gezamenlijke inkoopcontracten voor bewaking/beveiliging, catering, afvalverwerking, brandstof en energie of gebruik te maken van een op de terreinen gevestigde Arbo-post.

In het verlengde hiervan wil de vereniging tevens positief van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) om een Parkmanagement organisatie op te richten.

De oprichting van de vereniging wordt op korte termijn gerealiseerd. Het Ondernemerscontact Bedrijventerreinen Hapert en de Stichting Beveiliging Bedrijventerrein Bladel zullen in de vereniging opgaan. De ondernemers aangesloten bij SBBB worden geadviseerd zich bij de nieuwe vereniging aan te sluiten. Er zal een intensieve wervingsactie worden opgezet om het draagvlak verder te vergroten. Voorzitter van de nieuwe vereniging de heer N. Hendriks zal zorgdragen voor een bestuur van zowel ondernemers van de bedrijventerreinen van Hapert als van Bladel.

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Bladel zal als zodanig in tact blijven om de aangegane contractverplichtingen te kunnen nakomen. De ondernemerscontacten zijn ervan overtuigd dat we met dit besluit en onze ambities een uitdaging bieden en geweldige kansen voor iedere Kempische ondernemer en de participerende gemeenten.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer Hendriks of de heer Verhoeven. Voor adresgegevens klik hier.
_________________________________________________________________