Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 28-05-2003
persberichten woensdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

Vrachtauto met pech op N48

ZUIDWOLDE - Een vrachtwagencombinatie met bandenpech heeft woensdagmorgen geleid tot verkeershinder op de N48 bij Zuidwolde. Doordat er niet direct een grote takelauto beschikbaar was die de combinatie kon verslepen moest de 61 jarige chauffeur uit Kerkenveld ter plekke wachten tot de band vervangen was. Na ongeveer twee uur kon het verkeer zn gang weer gaan.

Woninginbraak

HOOGEVEEN - Bij een inbraak in een woning aan de Grutto in Hoogeveen zijn dinsdagnacht ondermeer een portemonnee en een aantal pinpassen gestolen. Men is in de woning gekomen na vernieling van een ruit.

Gestolen tuingereedschap

ANNEN - Een in Annen gestolen bladblazer en een bosmaaier zijn woensdagnacht aangetroffen in de auto van twee inwoners van Assen Het tweetal liep bij Loon op een controle van de politie. De goederen bleken te zijn ontvreemd uit een schuur achter een woning aan de Zuidlaarderweg in Annen.

Aanhangwagen gestolen

BEILEN - Onbekenden hebben woensdagnacht een spiksplinternieuwe aanhangwagen gestolen van een bedrijf aan de Kievitlaan in Beilen. De Hapert aanhanger met groene zijschotten was gekoppeld aan een auto De staalkabel waaarmee de aanhanger was beveiligd is doorgeknipt.

Ruw gewekt

HOOGEVEEN - De politie heeft woensdagmorgen een 22 jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden wegens mishandeling. De man had zich verslapen en werd gewekt door zijn 30 jarige baas en diens moeder die dringend een sleutel van de slaper nodig waren. Daarbij werd een ruit beschadigd. Eenmaal wakker bedacht de man zich niet en sloeg zijn baas met een knuppel een forse buil op diens hoofd. De baas zou de ruit vergoeden en de werknemer mag zich verantwoorden wegens mishandeling.