Ingezonden persbericht

LECTRIC lanceert www.trimbos.nl

Het internetbedrijf LECTRIC heeft in opdracht van het Trimbos-instituut de website www.trimbos.nl ontwikkeld. Hier is een adviestraject aan vooraf gegaan van waaruit aan alle randvoorwaarden is voldaan: definitie van de internet toepassingen, organiseren van de aanvoer van de benodigde content en het crekren van draagvlak.

Het Trimbos-instituut hierover:
Het inschakelen van LECTRIC Advies is iin van de kritische succesfactoren van ons internetproject. LECTRIC Advies staat voor ons voor deskundig, betrouwbaar, realistisch open en doortastend. Kortom: een betrokken en prettige samenwerkingspartner.

Op de website www.trimbos.nl is uitgebreide informatie te vinden over de werkterreinen van het instituut: Drugs en verslaving, Psychische Stoornissen en Zorg. De informatie is afkomstig uit betrouwbare bronnen en samengesteld door specialisten op verschillende vakgebieden. Vertrouwde en veel geraadpleegde rubrieken als Persberichten, het Maandblad Geestelijke volksgezondheid en het bulletin Nieuwsflitsen zijn gehandhaafd, maar daarnaast biedt de nieuwe website nu ook overzichten van lopende projecten, medewerkers en producten van het Trimbos-instituut. Ook is het mogelijk te zoeken in de omvangrijke catalogus van de bibliotheek.

Voor verdere informatie:

Kijk voor verdere informatie op www.lectric.nl/advies of neem contact op met Jens Borghardt: j.borghardt@lectric.nl T: 0418-682400