RAI VERENIGING


A.W. de Jong voorzitter RAI Autos

Het bestuur van de afdeling Autos van de RAI Vereniging heeft A.W. (Arjen) de Jong, algemeen directeur van BWM Group Nederland, gekozen tot voorzitter. Arjen de Jong volgt per 1 juli 2003 drs. H.C.R. (Huub) van de Coolwijk op die terugtreedt in verband met zijn vervroegde pensionering.

Arjen de Jong (55) maakt sinds 2000 deel uit van het bestuur van de afdeling Autos. Daarnaast is hij ook voorzitter van de beleidscommissie Schade en Aftersales van de afdeling Autos.

De Jong is sinds 1999 algemeen directeur van BWM Group Nederland. Hij is reeds 30 jaar werkzaam in de automobielbranche. Hij begon zijn loopbaan in 1972 bij General Motors. Vervolgens bekleedde hij diverse sales- en marketing functies bij onder meer British Leyland en Louwman & Parqui. Begin jaren 80 trad hij in dienst bij Volvo, waar zijn laatste functie Area Director Zuid-Europa was. In 1991 maakte hij de overstap naar Rover, waar hij commercieel directeur werd. Twee jaar later werd hij benoemd tot algemeen directeur. Via Rover kwam De Jong binnen bij BMW Group Nederland.

Einde bericht

Amsterdam, 28 mei 2003